facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pijnzorg Actief

Pijnzorg Actief

Info

Pijnzorg Actief introduceert een vernieuwende behandelwijze, speciaal ontwikkeld voor mensen met chronische pijn.

Geschiedenis

Pijnzorg Actief behandelt en begeleidt mensen met chronische pijn en de gevolgen die deze pijn met zich meebrengt, zowel fysiek, sociaal als psychisch. Deze zorg is laagdrempelig, evidence based en gebaseerd op ruime ervaring en kennis.
Ik bied een concept van een combinatie van pijneducatie en psychosociale zorg/ exposure technieken op basis van het biopsychosociaal model. Acceptance and Commitment Therapy vormt een onderdeel van dit concept. Tevens bied ik ondersteuning bij re-integratietrajecten.

Ook voor mensen die al vanalles hebben geprobeerd om van de pijn af te komen kan de praktijk verbeteringsmogelijkheden bieden door mijn individuele cliëntgerichte behandeling, mijn visie en uitgebreide ervaring. Respect, veiligheid, laagdrempeligheid en vertrouwen staan aan de basis van mijn behandeling.

Het doel is verbeterde fysieke en mentale balans, beter herstel, afname van klachten, verbeterd welbevinden en betere kwaliteit van leven met pijn! Met focus op optimaliseren van zelfmanagement en kwaliteit van leven.

Ik bied kwalitatief hoogwaardige verpleegkundige zorg. Ik behandel en begeleid cliënten daarbij op een persoonlijke manier, in een herkenbare veilige en prettige omgeving.

Met mijn praktijk wil ik bereiken dat mijn cliënten binnen een korte tijd een aanzienlijke verbetering van kwaliteit van hun leefsituatie krijgen.

Meer weten? Kijk op: www.pijnzorgactief.nl



"Pijnzorg Actief introduceert een vernieuwende behandelwijze, speciaal ontwikkeld voor mensen met chronische pijn."
Adres: Dorpstraat 64, 6122 CC Buchten, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0657236323
Stad: Buchten
Route: Dorpstraat 64
Postcode: 6122 CC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Medisch Pedicure Genja Medisch Pedicure Genja 395 meter Genja is altijd even vriendelijk en zoals ik kan beoordelen zeker kundig. Ik word alt...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid