facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Piit Vormgeving & Web

Piit Vormgeving & Web

Info

Piit Vormgeving & Web is als eenmanszaak gespecialiseerd in een full service aanbod in vormgeving, drukwerk en webdesign. Vanuit Musselkanaal.

Geschiedenis

Piit Vormgeving & Web levert full service diensten die vergelijkbaar zijn met een internet- reclame bureau tegen een freelancer prijs. Eigenaar is Dennis Hemmen. Bij alle diensten staan de kernwaarden van uw bedrijf centraal. Piit levert een landelijke complete drukwerkservice. Websites zijn geschikt voor elk beeldscherm (tablet, mobiel). En zijn geoptimaliseerd voor Google. Er wordt niet alleen webdesign geleverd voor Stadskanaal en omgeving maar ook landelijk.

Adres: Sluiskade 125, 9581JP Musselkanaal, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0622308048
Stad: Musselkanaal
Route: Sluiskade 125
Postcode: 9581JP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Firma58 Firma58 1 km Goede prijs-kwaliteit verhouding. Laagdrempelig contact. Er wordt goed geluisterd naa...
Jens ict Jens ict 2 km Het bedrijf is niét eerlijk. Doet toezegging om geld terug te betalen, maar doet dat ...
Recensies
Als er meer sterren te geven waren zou PIIT die zeker krijgen. Voor ostara online zwangerschapscursus is een website met compleet cursus gedeelte en forum gemaakt. Iedere keer weer verbaas ik me over de vele functies en mogelijkheden van de site en door de handleiding van Dennis eenvoudig uittevoeren. Ook het logo ontwerp en folders zijn prachtig. Alles ziet er zo professioneel uit. Daarnaast is het meedenken in de hele opzet van het bedrijf ontzettend prettig. Dennis heeft niet alleen hart voor zijn eigen werk, maar ook voor in dit geval mijn bedrijf. Ideeën aandragen, inleven in onderwerp...snelle reacties op vragen. Hartstikke bedankt!!!!
Dennis van Piit Vormgeving & Web heeft in een kort tijdsbestek een prachtige website gebouwd voor mijn bedrijf. Dennis is gemakkelijk benaderbaar, heeft een persoonlijke en professionele manier van werken. Geeft een duidelijk advies, maar laat ook ruimte voor eigen inbreng. Ik ben enorm blij met mijn site die ook zoekmachinevriendelijk gebouwd is.
Ik heb in Piit een betrouwbare partner gevonden met goede kennis van zaken. Piit heeft voor mij een webshop gerealiseerd. Het logo ontworpen en mij met raad en daad bij gestaan. Ook na de opstartfase is Piit iemand die goed bereikbaar is en graag bereid is om goed en deskundig advies te geven. Kortom Piit is een prettige, meedenkende vormgever/webdesigner dat garant staat voor een constante kwaliteits service!
Piit Vormgeving & Web heeft voor Timmerfabriek Mensen een logo ontworpen en de website gemaakt. De website is mooi geworden. Geheel naar onze wens. De informatie is duidelijk en overzichtelijk. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Wij hebben onze website laten maken door piit, En hij is echt super mooi geworden. Ook is te merken dat hij met zijn kennis van internet, de website snel onder de aandacht weet te brengen. al een paar dagen nadat hij in de lucht was, kregen we de eerste offerteaanvragen binnen. heel tevreden.
Onze site voor GlasboerGer is door Dennis Hemmen gemaakt. Wij zijn zeer tevreden: een mooie duidelijke site. Maar vooral het meedenken, snel reageren op vragen of wijzigingen en geduld is erg prettig.
Hele mooie samenwerking. Reageert snel, zeer professioneel en kundig in het online marketing vak.
Krijg veel mooie reactie's op de website lidysdoopkleding , ziet er dan ook prachtig uit. Bedankt echt super.
Pitt Vormgeving & web , ervaar ik meedenkend van A tot Z in het bedrijf . Eerlijk correct en betrouwbaar !.
Wordt gewoon goed werk geleverd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid