facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Piggy

Piggy

Info

Eén kortingskaart voor heel Nederland!

Geschiedenis

Piggy maakt sparen eenvoudig. U heeft nog maar één kaart of App nodig om bij al uw favoriete winkels te sparen. Piggy is te vinden bij honderden winkels door heel Nederland. Spaar bij bijvoorbeeld bakkers, lunchrooms, kappers en nog veel meer!

Piggy combineert twee krachtige, bewezen concepten - sparen en marketing - in één programma. Met Piggy zorgt u ervoor dat uw klanten beloond worden voor hun aankopen om zo de klant nog beter aan de winkel te binden.



"Piggy is the leading loyalty platform in the Netherlands. With hundreds of merchants and thousands of members, Piggy revolutionizes traditional loyalty concepts and works with each business to design a customized, unique rewards suite their customers actually want. Piggy unlocks new opportunities for customer engagement and digital advocacy. Piggy is headquartered in Maarssen. For more information, visit our website."
Adres: Bisonspoor 8003, 3512HT Maarssenbroek
Telefoonnummer: 085 - 773 71 77
Stad: Maarssenbroek
Route: Bisonspoor 8003
Postcode: 3512HT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Piggy inloggen, Piggy punten, Piggy ondernemers, Piggy app, Piggy loyalty, Piggy deelnemers, Piggy eu inloggen, Piggy spaarsysteem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Staalschilderwerken Staalschilderwerken 531 meter Heeft prima schilderwerk aan mijn huis uitgevoerd!
Beyogafull Beyogafull 1 km Heerlijke postpartum massage gehad bij Beata. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en ...
Vonk Installatietechniek Vonk Installatietechniek 2 km Snel opgelost
Recensies
ik ben met ze in zee gegaan door verkooppraatjes, heb ze tijdens gesprek duidelijk gemaakt dat bij mij onderneming beetje lastig sparen zou zijn gezien mijn bezigheid. Toch dacht ik na advies misschien leuk voor kadokaartjes enz. Na zo vaak te melden dat ik gen gebruik maak en geen middelen had om uit te breiden ivm starten tijdens corona. Hulp was er gewoon niet. Elke keer werd gezegd dat ze me zouden bellen wat niet werd gedaan. Ik wist ook niet 6 maanden van te voren opzeg termijn er aan vast zit. Dus nu moet ik verplicht betalen voor iets wat ik geen 1 keer heb gebruikt en wel 2 jaar lang! OPLICHTERS VOOR WIE IK PETJE AF DOE.. Contact ging juni in en april zeg ik op dus 2 maanden te laat... HOOP ECHT DAT JULLIE GEEN KLANTEN MEER BIJ KRIJGEN!
Wij hebben 2 jaar met plezier gebruikt van het Piggy systeem, ook erg interessant om klanten aan je bedrijf te binden, zeker de moeite waard om hiervan gebruik te maken. Helaas gaan we stoppen met onze zaak. De Piggy organisatie heeft alles netjes met ons afgerond.
Ik help mijn schoonmoeder met de marketing en communicatie van haar kappersgroothandel. Ze gebruikt al een aantal jaren piggy en heeft de nodige klanten in het bestand zitten. Samen met adviseur Laurens van Piggy gekeken naar de mogelijkheden van het loyalty programma en de opties van gerichte en automatische mailing besproken. Zonder de klanten te 'spammen' met mails waar ze niks aan hebben, kunnen we ze nu gerichte acties en spaardoelen gaan sturen.
Onze klanten waarderen het spaarsysteem van Piggy heel erg en maken er veel gebruik van. We hadden onlangs een akkefietje rondom uitbreiding van ons contract en wat onduidelijkheid over nieuwe functionaliteit. Gelukkig zijn we daar op een goede manier met elkaar uitgekomen. Wat ons betreft gaan we nog wel even door met Piggy!
Wij gebruiken het systeem al zo'n 7 jaar in twee van onze winkels. Piggy is een leuk meedenkend bedrijf. Helpen je overal mee en bieden dat ook zelf aan. Ze hebben leuke ideeën en werken dit leuk uit. Een super leuk systeem om met 1 pasje bij meerdere winkels kunt gebruiken
Het is een fijn, modern en vooruitstrevend bedrijf en Roy van Meel, Junior Business Developer Zuid-Holland heeft mij uitstekend en vakkundig geholpen en samen met mij bepaald voor welk pakket ik moest gaan. Piggy biedt een uitstekend en aantrekkelijk klanten beloningssysyteem. Het werk simpel en goed en de klanten werken er volop mee en vinden het makkelijk en leuk!
Sinds het gebruik van Piggy is de verkoop gestegen en zien we klanten vaker terugkomen omdat ze beloond worden voor hun klandizie, dat is wat je wil als ondernemer; klanten terug zien en waarderen door ook te belonen. Er zijn heel veel spaarsystemen maar lang niet zo gebruiksvriendelijkheid en de simpliciteit van de software is uitstekend. Steeds meer bedrijven bij ons bedrijf in de buurt gebruiken het ook.
Toen we hadden besloten om met Piggy te starten, waren we ook binnen 3 dagen aangesloten en volledig up and running. Top! :- Piggy is goed bereikbaar wanneer we vragen hebben en ik ben blij dat we onze klanten deze spaarservice kunnen bieden.
Wij maken al ruim 2 jaar gebruik van Piggy en haar ruime spaarprogramma. Online masterclasses gevolgd bij Lars en zeer goed geholpen! Lars weet waar hij het over heeft en wijst je de weg. Fijne communicatie, ook bij vragen staat het team van Piggy meteen voor je klaar. Groetjes van De Kaaswinkel
Wij werken inmiddels al jaren met Piggy. Onze verkoop is gestegen. De klantenbinding is top. Je geeft iets weg maar krijgt er een hoop voor terug. Alles is goed inzichtelijk voor de klant. Als er problemen zijn lost Piggy dat goed op.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid