facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pieters Restaurant

Pieters Restaurant

Info

Pieters Restaurant is Puur genieten

Geschiedenis

PIETERS RESTAURANT

SVH meesterkok Pieter de Ronde bereidt voor u gastronomische gerechten gebaseerd op de mediterrane keuken en werkt met verse streekproducten.

U heeft de keuze uit een drie tot zeven gangenmenu, gebaseerd op de seizoenen.

In 2014 won Pieters Restaurant de AD gouden pollepel en de Telegraaf onderscheidde het restaurant met drie T's na bezoek van de culinair recensent.

Pieters Restaurant richt zich zowel op de particuliere als zakelijke gast.

Het restaurant is gevestigd in een historisch pand uit 1907, in het sfeervolle centrum van Bergambacht. In de zomer kunt u culinair genieten in Pieters Tuin en in de directe omgeving is volop gratis parkeergelegenheid.


Adres: Hoofdstraat 75, 2861AL Bergambacht
Telefoonnummer: 0182 355750
Stad: Bergambacht
Route: Hoofdstraat 75
Postcode: 2861AL



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Stolwijk, Restaurant Schoonhoven, Menukaart Pieters Restaurant, Lunchroom Bergambacht, Eten bestellen Bergambacht, Pieters Restaurant recensies, Hof 21 Bergambacht menukaart, Restaurant Haastrecht
Recensies
We hebben hier gegeten tijdens de restaurantweek. We hebben heerlijk gegeten. Het eten is met liefde bereid een dat proef je. Ook een hele mooie manier van presenteren. Pieters Restaurant werkt zo veel mogelijk met streekproducten. Het is een klein gezellig restaurant met een landelijke uitstraling. Heel leuk voor vieren van bijzondere dagen.
Fantastisch gegeten in de tuin van dit gezellige restaurant. Gerechten waren zeer goed met daarbij mooie wijnen. Zeer vriendelijk personeel. Echt een aanrader voor als je van lekker eten en gezellig tafelen houdt. Je kunt in het mooie en gezellige Bergambacht prima parkeren. Toiletten zijn schoon en mooi. Alles voor een goede beleving. Echt top restaurant!!
Wat werden we verwend en hebben we genoten van alle mooie gerechtjes en bijpassende wijnen, allen voor zich een waar genot, kortom mede door de fijne bediening was het een heerlijk diner.
Pieters Thuis Takeaway - 'Thuis uit eten' - in 1 woord GE-WEL-DIG !! Een heerlijk 7 incl amuse en brood gangen thuis diner. Bijzonder smakelijk en verfijnd. Zeer eenvoudig klaar te maken volgens de instructies wat je nodig hebt is een oven en een pannetje. Tafel mooi gedekt en netjes aangekleed....heel leuk foto: coquille, bloemkool, hazelnoot, vinaigrette
Zoals altijd...heerlijk! Eindelijk een Michelin ster, welverdiend en we komen hier altijd met plezier en hopelijk nu weer elke maand. :- Beste restaurant in Krimpenerwaard. Goede gerechten en bijpassende wijnen.
Afhaalmaaltijden voor eerste keer en laatste keer opgehaald. Volgende keer in het restaurant eten. De afhaalbox was geweldig uitgebreid en heerlijk. Dikke
heerlijke gerechten, en een hele fijne sfeer en bediening.
Sfeervol restaurant. Wij bezochten dit restaurant dankzij de restaurant week. Een goede keuze blijkt achteraf. Mooi opgemaakte gerechten en vriendelijke bediening. Een veelheid aan verschillende heerlijke smaken. Een aanrader.
Prima gegetenEten: 3/5
Eten is echt voortreffelijk. Personeel enthousiast over wat ze aanbieden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid