facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pieter Wiercx Optiek Maassluis

Info

Op Facebook kunt u al uw oogheelkundige vragen stellen. Ook wij zijn online.

Geschiedenis

U bent welkom voor alles wat met uw ogen te maken heeft.

Adres: Uiverlaan 2, 3145 XN Maassluis
Telefoonnummer: 0105913148
Stad: Maassluis
Route: Uiverlaan 2
Postcode: 3145 XN


Recensies
Ik woon niet meer in Nederland, maar blijf voor mijn lenzen graag klant bij Pieter Wiercx Optiek vanwege de enorme deskundigheid en ontzettend goede service. Veel dank!
Vrouw en zoontje hebben een bril omdat mijn vrouw jaren met een verkeerde bril heeft gelopen en ook erg onvriendelijk geholpen werd bij een andere opticien in Maassluis, bij Pieter Wiercx terecht gekomen. Worden goed en vriendelijk geholpen, zeker onze zoon die nog wel regelmatig een defect aan zijn bril heeft hij is 4 hebben verstand van zaken en gewoon eerlijke en duidelijke prijzen. De opticien van Maassluis!
Een hele fijne zaak waar de medewerkers tijd voor je hebben. Je krijgt erg goed advies. Mooie collectis monturen en goed advies over welke glazen je moet nemen
Topzaak, heb er nu al vier keer een bril gekocht. Elke keer goed geholpen door bekwaam en vriendelijk personeel. Koffie was ook super!
Goede service en inzet. Wat vrijwel niet mogelijk leek hebben ze voor mij toch weten te laten maken. Erg tevreden.
Bij Pieter Wiercx Optiek is er veel persoonlijke aandacht. Ik voelde me zeer welkom. Er staat meteen een kopje koffie klaar. Ook toen niet meteen de juiste lenzen gevonden werd de tijd genomen om verder te kijken en te zoeken naar de perfecte lens. Daarnaast ook nog eens een ruime keus uit hippe en klassiekere monturen.
Heel fijne brillenwinkel iedereen word er vriendelijk geholpen
Top zaak. Veel service. Vriendelijk personeel. Deskundig.
Bekwaam personeel, veel keus en ongedwongen professioneel advies.
Een prettige zaak waar de klant centraal staat, en waar men tijd voor je hebt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid