facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pieter Jongschaap

"Voor beschikbaarheid en reserveren van; kano’s, fluisterboten en sloepen graag telefonisch contact opnemen."
Adres: Kalenbergerpad 4, 8377HL Kalenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31 561 47 75 27
Stad: Kalenberg
Route: Kalenbergerpad 4
Postcode: 8377HL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Rietlanden De Rietlanden 58 meter
Recensies
Gisteren een middag meegeweest met de Vrijstate, een prachtige tocht gehad, door de Wieden en omgeving, even van de boot geweest in Blokzijl, pilsje gedronken en cadeautjes gekocht, terug op de boot een fantastisch warm- en koud buffet, een zeer geslaagde dag, we komen graag binnenkort terug voor een bootje, groet Pieter en Carolien HWDiep
Fluisterboot gehuurd. Heel vriendelijke ontvangst en uitleg van de boot gekregen. Ook later en drankje gedronken.
Het was met één woord: FANTASTISCH Op een zondagmiddag bij Jongschaap met ruim 40 personen een verjaardag gevierd aan boord van hun schip Vrijstate. Om 13:30 uur vertrokken en rond 18:30 uur weer terug. Op de rondvaart werd er aangelegd in Blokzijl waar we een uurtje van boord konden. Op de heenweg koffie met gebak en op de terugweg een heerlijk uitgebreid chinees buffet. Drankjes konden we bij de bar afhalen. De bemanning was vriendelijk en de kapitein nam alle tijd om tijdens te vaart vragen te beantwoorden. Een super mooi en rustig schip waar je binnen met een gezelschap prima kunt zitten en op het bovendek ook voldoende ruimte om van de vaart te genieten. Deze mensen snappen wat gastvrijheid betekent.
Dagje wezen varen. Super vriendelijke mensen, alles op z'n tijd. Vonden het zo leuk dat we nog maar een keer zijn gaan varen. Onderweg een slang tegengekomen. Zeker een aanrader als je de drukte van Giethoorn wilt ontwijken!
Een nette en goed, sloepje met elektrische aandrijving gehuurd voor de gehele dag. Dus een hele dag lekker gevaren en genoten van de mooie omgeving en natuur in de Weerribben.
Zondag wezen varen met ons koor van Kalenberg via Jonen naar Blokzijl en prachtige toch. Vriendelijk en behulpzaam personeel op de terug vaart een heerlijk warm en koud buffet gehad. Een echte aan rader.
Uitermate vriendelijke mensen, prachtige vaarroutes en omgeving. Aanrader om hier een dag een sloep te huren, de routekaart krijg je erbij.
Leuke bootjes om te huren. Heel mooie route om te varen. Daarna nog lekker wat gedronken. Een aanrader.
September 2017: Prima fluisterboten en kano's te huur. We waren hier met twee bussen vol met vrijwilligers van It Fryske Gea het Friese Landschap en hebben hier naar hartenlust kunnen varen of fietsen. Nadeel: er was slechts één dames-WC, dus een lange rij vol wachtenden. Maar verder was het een uitstekend bedrijf op een wonderschone plek in het natuurgebied De Wieden.
Aardig personeel, fijne boten voor een prima prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid