facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pieter Bosch Fotografie

Pieter Bosch Fotografie

Info

Ben je op zoek naar een originele en betaalbare aankleding van je gebouw, kantoor, receptie, zalen of woonkamer? Kijk eens op www.pieterbosch.nl

Label

Mijn naam is Pieter Bosch. Sinds 2005 ben ik werkzaam als freelance natuurfotograaf.

Ik ben opgegroeid in Ermelo (midden op de Veluwe) waar ik er al op jonge leeftijd op uit trok om vogels en andere dieren te observeren in hun natuurlijke omgeving. Destijds gewapend met een eenvoudige cassette recorder om vogelgeluiden op te nemen, later met mijn eerste analoge camera stapte ik over op fotografie, eerst hobbymatig, later professioneel.

Geboeid door de veelzijdigheid en de schoonheid van de natuur, is mijn passie inmiddels natuurfotografie, waarbij vogelfotografie de absolute voorkeur heeft. Maar ook het fotograferen van andere onderwerpen heeft mijn aandacht.

Flevoland
Sinds 1991 ben ik woonachtig in Dronten waar ik samen met mijn echtgenote een internet reclamebureau exploiteer, hier wordt ook fotografie als dienst aangeboden. De combinatie van techniek en design spreken mij enorm aan. Voor veel mensen is Flevoland kaal en vlak, voor mij juist ruimtelijk en uitdagend.

Natuurgebieden met veel rust, ruimte en voedselaanbod zorgen voor een enorme diversiteit. De verschillende natte graslanden, riet- en moerasgebieden waar bijzondere vogelsoorten hun leefgebied hebben, zijn een ideaal jaaggebied zijn voor bijvoorbeeld de grote zilverreiger, blauwe reiger, lepelaar en roerdomp. De meeste foto's in het portfolio zijn genomen in een van de vele natuurgebieden die Flevoland rijk is.

Producten

Een originele foto op Forex, Canvas, Hout, Glas of nog iets anders? Alles kan. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar!



"Pieter Bosch is een freelance natuurfotograaf met een bijzondere passie voor vogelfotografie."
Adres: De drieslag 30, 8251 JZ Dronten
Telefoonnummer: 0321 336321
ln.hcsobreteip@ofni
Stad: Dronten
Route: De drieslag 30
Postcode: 8251 JZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
King Frames King Frames 3 km Kies KingFrames voor de productie van uw audiovisuele wensen!
Recensies
Hele leuke workshop! Erg veel geleerd. Pieter is enthousiast en neemt de tijd voor alle vragen. Hele mooie foto's gemaakt met als kers op de taart de zeearend.
Erg leuke workshop. Pieter is erg enthousiast, staat open voor alle vragen en heeft uitstekende tips vanuit zijn enorme ervaring. Er is zoveel nog te leren en vooral te oefenen. Vooral ook om wat feedback op mijn eigen foto's te krijgen en weer verder te leren. Ik kom graag nog een keer terug.
Pieter is niet alleen vakfotograaf, hij is ook een vogelkenner. Die twee zaken gecombineerd maakte de privéworkshop bijzonder. Een bevlogen natuurliefhebber die je vogelfotografie naar het volgende niveau tilt.
Den eigenaar is zeer behulpzaam en draagt zijn ervaring graag aan je over
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid