facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Piet Swart Vastgoed

Piet Swart Vastgoed

Info

Piet Swart Vastgoed

Geschiedenis

Een prachtig gerestaureerd pand in de Medemblikker binnenstad dat huiselijkheid en de liefde voor vastgoed uitstraalt. Een plek waar het huis van uw dromen werkelijkheid wordt, of waar u met een goed gevoel afscheid neemt van uw woning. Waar u alle antwoorden vindt op vragen over het kopen of verkopen van huizen én waar de koffie altijd klaar staat: Piet Swart Vastgoed.

Sebastiaan Vriend is sinds vijf jaar eigenaar van het makelaarskantoor. Op 5 november opent hij de deuren van zijn schitterende nieuwe kantoor aan het Bagijnhof … in Medemblik, waar hij samen met kandidaat-makelaar Marieke Ooteman zijn klanten gaat bedienen. “Een oud pand in een nieuw jasje, het past me goed. Ik realiseer mij dat de verkoop van een huis steeds meer digitaal gebeurt, veel makelaars gaan juist naar een kleinere ruimte. Ik hoor dan ook vaak dan men het gedurfd vindt dat ik zo’n investering doe. Maar ik ben ervan overtuigd dat juist het persoonlijk contact met klanten heel belangrijk is. Daar wil ik een plek voor creëren, en dat is Bagijnhof … geworden. Ik hoop meer Medemblikkers te gaan bedienen!”

Met de tijd mee
Zijn service is dus nog van ‘ouderwets’ hoog niveau, zijn dienstverlening gaat met de tijd mee. “De wereld verandert, dus ik verander mee. Steeds vaker willen mensen bijvoorbeeld via Facebook hun huis verkopen, zonder tussenkomst van een makelaar. Ik lever een module die ze hierbij helpt. Daarnaast bied ik mensen die nog geen woning op het oog hebben, maar die hui huis wél willen verkopen, de mogelijkheid hun huis verkoop-klaar te maken. Uiteraard kan men ook nog steeds terecht voor de traditionele full service-dienstverlening, waarbij wij de hele verkoop uit handen nemen.”

Een blije gebeurtenis!
“Een huis kopen of verkopen moet een goed geregeld, professioneel traject zijn, maar ook een leuke ervaring. Ik zorg er daarom voor dat de aan- of verkoop op persoonlijke wijze gebeurt.” Een voorbeeld? “Er zijn legio makelaars die de koopovereenkomst opsturen naar beide partijen en vragen deze ondertekend terug te sturen. Fout, vind ik. Het tekenen van de koopovereenkomst is een heugelijk moment! Bovendien: hoe eerder je tekent, hoe eerder de drie dagen bedenktijd ingaan. Ik nodig de koper en de verkoper dus altijd uit op kantoor, zodat zij elkaar kunnen ontmoeten. Vaak bouwen ze een leuk contact op. De koop of verkoop van een huis is een blije gebeurtenis!”
Hij verplaatst zich in zijn klanten, ook tijdens de afhandeling van de koop. “Men moet op een fijne manier afscheid kunnen nemen van een woning, je sluit toch een bepaalde levensfase af. Na het afschouwen van een woning geef ik de verkopers daarom altijd een moment alleen, om een laatste keer in de woning te kunnen zijn. Dat vindt men heel fijn, om zo afscheid van hun huis te nemen. Vervolgens kunnen de kopers aan een nieuwe levensfase beginnen, in een nieuw huis!”


Onze taak

Piet Swart Vastgoed helpt u uw woning zo snel mogelijk te verkopen.

Producten

Verkoop, aankoop, taxaties, verhuur, vastgoedbemiddeling, beheer en collectief particulier opdrachtgeverschap.



"Makelaars kantoor wat een begrip is in West-Friesland. Wat zich richt op particulieren woningen en bedrijfsmatig vastgoed. Zowel verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur als het taxeren van dit soort objecten kunt u bij dit makelaarskantoor terecht.2011 is het kantoor overgenomen door Sebastiaan Vriend en heeft het kantoor behoorlijk laten groeien. Sinds 2016 gevestigd in het voormalige iconische postkantoor van Medemblik.Piet Swart Vastgoed deelt graag zijn succes met de maatschappij en is daarom zeer actief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Goede voorbeelden zijn: De Wensboom sinds 2016 tijdens de Dickensdag kerst periode. Van Huis naar Clubhuis, verkochte woningen koppelen aan doelgerichte sponsoring."
Adres: Bagijnhof 10, 1671 CD Medemblik
Telefoonnummer: 0610921773
ln.deogtsavtrawsteip@ofni
Stad: Medemblik
Route: Bagijnhof 10
Postcode: 1671 CD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 11:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: swart makelaar, witte huis hoogwoud te koop, sebastiaan vriend makelaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heddes makelaardij Heddes makelaardij 26 meter Goede en betrouwbare makelaar. Doet haar werk perfect.
Budgetcoach Medemblik Budgetcoach Medemblik 194 meter Budgetcoaching en advies voor inzicht in de financiën en de juiste balans vinden tuss...
Odendaal advies - Vitaliteits- en procesmanagement Odendaal advies - Vitaliteits- en procesmana... 408 meter Vitaliteits- en procesmanagement. Patrick Odendaal is gecertificeerd in Transactionel...
Terpstra Tuinen Terpstra Tuinen 1 km Super vriendelijk en mee denkend.
Anna de Graaff Makelaars Anna de Graaff Makelaars 2 km Arrogant en komt afspraken niet na
Recensies
Sebastiaan is heel oprecht, een eerlijke makelaar in een prachtig pand in Medemblik. Je kunt hier altijd binnen lopen met een vraag over vastgoed. Ook is Piet Swart Vastgoed betrokken bij Medemblik en haar inwoners zelf door verschillende sponsoractiviteiten.
Zeer vakkundige makelaar. Sebastiaan is geen 'gladde jongen', maar een oprechte kerel. Zit zelf in een prachtig pand in hartje Medemblik. Onderscheidend in aanpak en presentatie.
Top makelaar die zeer aan te raden is. Veel kennis van de markt en vooral ook van z'n klanten!
Vertaald door Google We zijn erg onder de indruk van de service die we hebben gekregen van deze makelaar, die een zeer complexe verkoop van een woning in Medemblik heeft geleid, waarbij de begunstigden in drie verschillende landen wonen en de koper in Nederland. Vooral Sebastiaan Vriend was briljant; hij was efficiënt, positief, beleefd en zorgzaam in zijn communicatie en hield vooral rekening met de belangen van zowel koper als verkoper. De verkoop is tot stand gekomen met de efficiënte coördinatie van Sebastiaan en ik kan dit bureau niet sterk genoeg aanbevelen. Goed gedaan! Origineel We are very impressed by the service we received from this realtor, that managed a very complex sale of a property in Medemblik, with the beneficiaries living in three different countries and the buyer living in the Netherlands. In particular, Sebastiaan Vriend, was brilliant; he was efficient, positive, polite and caring in his communication and above all took into consideration the best interests of both buyer and seller. The sale was concluded with Sebastiaan's efficient coordination and I cannot recommend this agency highly enough. Well done!
Vertaald door Google Geweldige ondersteuning, bedankt voor al je moeite. Ik heb nu een geweldig appartement. Bedankt Sebas. Origineel Great support, thanks for all your effort. I got now a great appartment. Thanks Sebas.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Piet Swart Vastgoed met het openbaar vervoer


Medemblik, Busstation 150 meter
139
239
415
655
Medemblik, Graaf Florislaan 430 meter
139
415
Medemblik, Graaf Florislaan 440 meter
139
239
415

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid