facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PIET HAS Autobedrijven

PIET HAS Autobedrijven

Info

In- en verkoop van auto's.
Trekhaakcentrum.
Vakgarage voor alle merken.
APK en onderhoud.
Zie www.piethas.nl voor meer informatie.



"Vakgarage Piet Has B.V. is gevestigd in Hoorn NH aan de Lageweg 25. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie.Vakgarage Piet Has B.V. is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 300 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden."
Adres: Lageweg 25, 1628 JS Hoorn
Telefoonnummer: 0229-215416
Stad: Hoorn
Route: Lageweg 25
Postcode: 1628 JS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Piet Has autowereld, Piet Has AUTO marktplaats, Occasions Hoorn, Auto dealer Hoorn, Autobedrijf Hoorn 80, Vakgarage Hoorn, occasions hoorn / zwaag, Autodealers Hoorn Zwaag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Imola autobedrijf Imola autobedrijf 693 meter 10 minuten geleden gebeld voor informatie omtrent een Alfa Romeo reparatie uit August...
Gomes Mercedes-Benz Gomes Mercedes-Benz 770 meter TYFUS!!! OPLICHTER!!! Ik voel me bedrogen met een groter bedrag Ze hebben me een serv...
Autoservice Uslu Autoservice Uslu 1 km Autobedrijf waarbij er reparatie wordt uitgevoerd en verkoop van occasions
Recensies
Prima ervaring, vriendelijk personeel die ook de tijd neemt om uit te leggen wat er stuk/beschadigd is en of vervangen moet worden. Blijft een garage dus heb er verder niet veel meer over te melden.
Vandaag zijn mijn remblokken en remschijven vervangen. Alles is naar wens gegaan. De monteur heeft ook opgemerkt dat mijn achterbannen aan vervanging toe waren. Zijn helemaal versleten. Het viel mij niet eerder op. Ik ben hem zeer dankbaar daarvoor. Goede service. Qua prijs iets duurder dan initieel afgesproken. Maar dat valt wel mee. Al met al, zeer tevreden.
Zeer vriendelijk personeel. Verstaan je wensen en budget. Nemen de tijd voor je. Echt heeeeel fijn om daar een auto te kopen en onder behandeling te houden.
Fijne garage, klant vriendelijk. En ze verzorgen dat de auto in goede staat is. Verder geven ze waar mogelijk van te voren aan wat de kosten zijn.
Service en vriendelijkheid staan bovenaan. Je komt nooit ongelegen, je bent altijd welkom. Op iedere vraag is er een duidelijk en eerlijk antwoord.
Hele goede service en advies, toppie. Nu misschien 3e autoaankoop bij deze vakgarage
Een prima garage met vriendelijk en vakkundig personeel. Een aanrader waard.
Goede zover ik kan beoordelen en vriendelijke dienstverlening. Is/was dealer van Daewoo/Chevrolet.
Een top garage klantenservice zeer correct mag er graag komen
Onze 4e occasion van Piet Has gekocht. Wederom met goede voorwaarden, goede inruilprijs en perfecte service. Kleine mankementen werden zonder problemen achteraf verholpen. Service met een smile van Jan-Piet Has en het team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid