facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Piest BV

Piest BV

Info

Welkom op de officiële Facebook pagina van Piest BV. Alle nieuws over ons én info over Beeld & geluid - Computers - Witgoed & inbouw - Fietsen & E-bikes!

Geschiedenis

PIEST aan de Olieslagweg 43 in Enschede is een grote vakspeciaalzaak in beeld & geluid, computers, witgoed & inbouwapparatuur, fietsen & E-bikes. De winkel is opgedeeld in specialistische afdelingen waar voor elke productgroep vakmensen zijn, die u graag met goed en eerlijk advies van dienst zijn. Al meer dan 85 jaar staan wij voor Prijs, Kwaliteit én Service!

Op onze afdeling witgoed vindt u wasautomaten, drogers, vaatwassers, koelkasten, vriezers, magnetrons en fornuizen. Alle grote A-merken zijn bij ons vertegenwoordigd met een zeer compleet assortiment.

Ook voor inbouwapparatuur bent u bij ons op het juiste adres. Graag adviseren onze inbouwspecialisten u over maatvoering en installatie, ook kunnen wij voor u alles inbouwen en vervangen. We hebben een grote keuze inbouwapparatuur, zoals inbouw vaatwassers, inbouw koelkasten in alle nismaten, inbouw kookplaten, inbouw combimagnetrons en ovens en natuurlijk afzuigkappen.

Alle in de winkel getoonde modellen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen aan huis geïnstalleerd worden. Ook beschikt Piest over vakmensen die voor u het inbouwen kunnen verzorgen. Twijfelt u aan de maatvoering, wij komen graag bij u langs voor advies. De grote witgoed apparaten hebben 2 garantie en daarnaast geven wij op alle bij ons gekochte apparaten onze uitgebreide PIEST service!

Vanzelfsprekend is PIEST aan de Olieslagweg ook het adres voor stofzuigers, luchtreinigers, koffiezetters, espresso-apparaten, persoonlijke verzorgingsapparaten, strijkijzers en fun-cooking apparaten. Ook Beukenhorst koffie en Nespresso zijn onderdeel van ons assortiment! Tevens zijn wij geautoriseerd Jura dealer met een ruime keuze.

Wij beschikken over onze eigen reparatiedienst, waardoor we gecertificeerd zijn om te repareren voor alle gerenomeerde merken zoals Miele, Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Whirlpool, Samsung, Bauknecht, Liebherr, Indesit, Etna, Atag, Pelgrim en vele ander merken.



"PIEST aan de Olieslagweg 43 in Enschede is een Electronicazaak én Fietsenwinkel. Een grote keuze in beeld & geluid apparatuur, computers, witgoed & inbouwapparatuur én fietsen & E-bikes. De winkel is opgedeeld in specialistische afdelingen waar voor elke productgroep vakmensen zijn, die u graag met goed en eerlijk advies van dienst zijn. Al meer dan 90 jaar staan wij voor Prijs, Kwaliteit én Service!Op onze afdeling witgoed vindt u wasautomaten, drogers, vaatwassers, koelkasten, vriezers, magnetrons en fornuizen. Alle grote A-merken zijn bij ons vertegenwoordigd met een zeer compleet assortiment.Ook voor inbouwapparatuur bent u bij ons op het juiste adres."
Adres: Olieslagweg 43, 7521 HX Enschede
Telefoonnummer: +31534359112
Stad: Enschede
Route: Olieslagweg 43
Postcode: 7521 HX


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Piest reparatie, Piest vaatwasser, Fietsenwinkel Enschede, Brilman Enschede, Witgoed Twente, Koelkast enschede, Wasmachine kopen Enschede, Samsung tv Piest
Recensies
Over de fysieke winkel kan ik geen oordeel geven, maar ik raad de webwinkel af. Op de website adverteren ze met directe levering. Na twee keer bellen en vier dagen wachten wilde ik de bestelling annuleren. Dit was echter niet meer mogelijk omdat de bestelling net verstuurd was. Ik kon wel de bestelling retour sturen. Na ontvangst van de bestelling heb ik via de website een retour aangevraagd, maar hierop kreeg ik geen reactie. Daarom heb ik een e-mail gestuurd, maar ook hierop kreeg ik geen reactie. Na enkele dagen heb ik nogmaals geïnformeerd en toen kreeg ik als antwoord dat de drinkfles ongebruikt en in onbeschadigde verpakking een hygiëneproduct was en niet geretourneerd kon worden. Ik ben erg teleurgesteld in de afhandeling van mijn bestelling en het gebrek aan reactie op mijn retouraanvraag. Het is frustrerend dat ik uiteindelijk de drinkfles niet kon retourneren, terwijl dit niet duidelijk werd vermeld op de website. Ik hoop dat de webwinkel hun retourbeleid duidelijker en eerlijker zal maken, en dat ze in de toekomst beter omgaan met klantverzoeken en communicatie.
wij hebbem een koelkast gekocht en hebben ze ook aangeloten en een dag later zaten er beuken in dus iemand van piest heeft het geschopt en toen hebben ze beloofd voor een neiwue koolkast en nu krijgem wij hem niet
Een zeer mooie winkel voor zowel topfietsen als elektronica producten. Zeer kundig en vakbewaam personeel. Zeker een aanrader.
Fijne verkoper. Duidelijke uitleg, en nemen alle tijd voor je! Leuke prijzen. Ruime winkel en overzichtelijk
Zeer prettige winkel met kundig personeel leggen alles goed uit zeer aan te bevelen
Prima zaak met goede service. Vorige week daar een wasautomaat en droger gekocht. Deze werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd, aangesloten en ik kreeg goede uitleg over de verschillende instellingen etc. Omdat ik bij een andere fietsenwinkel sinds begin feb. een nieuwe e-bike in bestelling had en waarvan de levering vorige week plotseling werd gewijzigd naar 1 juli vanwege accu leveringsproblemen, ben ik gisteren op goed geluk naar Piest gegaan voor een nieuwe e-bike. Werd goed geholpen door zowel eigenaresse als personeel en kon die fiets eind van de dag al ophalen! P.S. ik had twee e-bikes om in te ruilen, kreeg daar een boven verwachting goede inruilprijs voor en één van die fietsen werd zonder probleem door hen bij mij thuis opgehaald. Op de tweede ben ik naar de zaak gereden en op de nieuwe weer terug naar huis.
Goed geregeld en ik haal er vaker wat in deze winkel
Hierbij een wat verlate review, mijn Google account had helaas kuren. In de week voor de kerstdagen kreeg onze koelvriescombinatie kuren en dat met alle kerstinkopen erin. U zult begrijpen dat de paniek bij ons lichtelijk toesloeg. Wij hebben toen contact opgenomen met Piest met de vraag of ze ons konden helpen aan een nieuwe koelvriescombinatie en ook maar gelijk een nieuwe vaatwasser erbij en dat het liefst voor de feestdagen. Wij zijn telefonisch zeer netjes geholpen. Gezien de leveringsproblemen overal was het een hele zoektocht om een geschikte inbouw koelvriescombinatie en vaatwasser te vinden maar het is Piest gelukt. Op 24 december is alles zeer vakkundig door Marcel bij ons geïnstalleerd. Wat een ontzettend vriendelijke en nette monteur! Hij werkte zeer schoon en precies. Wij zijn dan ook uitermate tevreden met het door hem geleverde werk! Hij mag in de toekomst zeker weer een keer bij ons terugkomen als we weer iets nodig hebben! Nogmaals hartelijk dank voor de geboden service!
Ik geef 1 ster voor de websit als je de filter gaat gebruiken en voor al de prijs wel instellen gaat die gelijk weg naar de prijs die je tot je nog niet de juist prijs heb bepaald pzzzzz ik wordt heel boos op zo filter
De winkel PIEST bestaat al 90 jaar, een zeer goede WINKEL, waar je van als kunt kopen, ook zeer goede service en erg klant vriendelijk, ik geef hiervoor vijf sterren.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Piest BV.

Enschede apparaten

openingstijden, locatie, vervoer. Olieslagweg 43 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Piest BV adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Piest BV. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Piest BV delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Indes Indes 2 km Indes creates innovative products for people. Products that people rely on. Successfu...
Blokker Blokker 2 km
Plentyparts Enschede centrum Plentyparts Enschede centrum 3 km Vriendelijk personeel. En heeft goed uitgelegd hoe ik het moest bevestigen en heeft z...
Blokker Blokker 4 km
Blokker Blokker 5 km
Blokker Blokker 5 km
Smeg Shop Smeg Shop 7 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid