facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pienter

Pienter

Info

Even voorstellen, wij zijn Pienter! Pienter in online marketing, dat wij bereikbaar maken voor elk bedrijf.

Geschiedenis

Hallo! Pienter Online, aangenaam. In de wandelgangen kortweg Pienter genoemd. In maart 2013 hebben Alexander Ijbema en Erik Lohuis dit full service internetbureau opgericht. Met als visie niet om een groot bestand aan klanten op te bouwen, maar juist om meerwaarde en resultaten te creëren. Iedere medewerker én iedere klant moet plezier hebben in de wederzijdse samenwerking. Wij maken online marketing bereikbaar voor iedereen, door het efficiënt, kosteneffectief en hoogwaardig uit te voeren.

Inmiddels bestaat Pienter uit een enthousiast team én een Cocker Spaniel. Samen hebben we jarenlange ervaring op het gebied van online marketing, waarbij wij veel verschillende facetten van het vak ons eigen hebben gemaakt. Daarmee zijn we een full service internetbureau met een complete online marketing-aanpak, tegen een lage prijs en met zeer persoonlijk en transparant klantencontact.

Werk je samen met Pienter, dan profiteer je van:
- De nuchtere, no-nonsense en transparante aanpak
- Onze niet-aflatende nieuwsgierigheid
- Professionaliteit met oog voor detail
- Onze vakkennis en ervaring
- Een volhardende aanpak

Kennismaken met onze Pientere medewerkers? Wij stellen ons graag aan je voor. Heb je nog vragen of wil je komen kennismaken om te kijken wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0592-201033 of kijk op www.pienteronline.nl.

Onze taak

De missie van Pienter is ervoor te zorgen dat elk bedrijf - voorzien van een redelijk marketingbudget - online succesvol wordt. Wij helpen bedrijven hierbij met een complete online marketing-aanpak tegen een lage prijs, door zeer persoonlijk en transparant contact.

Producten

- SEO (Search Engine Optimisation; websites optimaliseren voor de zoekmachine Google)
- SEA (Search Engine Advertising; advertentiecampagnes binnen Google en partnernetwerk)
- Analyse (Prestaties websites analyseren m.b.v. statistiekenprogramma Google Analytics)
- E-mailmarketing
- E-commerce
- Social media-campagnes



"Pienter Online Marketing verzorgt online marketing in Drenthe en daar buiten. We helpen organisaties online zichtbaarder te worden en bezoekers om te zetten naar tevreden klanten."
Adres: Oostersingel 7, 9401 JX Assen
Telefoonnummer: 0592201033
ln.enilnoretneip@ofni
Stad: Assen
Route: Oostersingel 7
Postcode: 9401 JX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: pienter puzzelwoordenboek, pienter 2 letters, pienter herkomst, schrander pienter, pienter assen, pienter makelaardij zeewolde, pienter boekje, pienter uitgekookt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Drijfveer Media Drijfveer Media 2 km Ik wilde graag een nieuwe website voor mijn pas opgerichte bedrijf. Ik werd door Drij...
De Jonge Media De Jonge Media 4 km Zorg dat u de concurrent een stap voor blijft. �Zet de stap naar de online wereld met...
Internet Marketing & Magento Webshops | Michèl Tel Internet Marketing & Magento Webshops | Mich... 4 km Internet Marketing Blog voor Magento Webshops en eCommerce. Waardevolle tips!
Recensies
Als je op zoek bent naar een goed bureau voor SEO en Adwords, ben je bij Pienter zeker op het juiste adres. Wij hebben een fijne samenwerking en hebben zeer goed resultaten behaald met posities in google en resultaten met Google Adwords. Ook hebben wij een fijne partner aan Pienter met betrekking tot advies van conversieoptimalisatie en samen met hun een strategie gemaakt voor de komende tijd.
We zijn zeer tevreden over de samenwerking. Ben je op zoek naar een nuchtere online marketing partij met kennis van zaken? Dan zit je bij Pienter Online wel goed!
Dicht bij het centrum van Assen op een prachtige locatie. Het personeel heeft verstand van zaken en is altijd bereikbaar voor vragen. De kundigheid van het personeel slaat ook zeker door in het resultaat wat er geboekt wordt.Daarnaast smaakt de koffie ook verrukkelijk. Zeker een aanrader.
Voor SEO opdrachten en optimalisaties: Pienter Online!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid