facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PieKa

PieKa

Info

www.PieKa.nl is een eigenwijze Kralensite met altijd gratis verzendkosten boven de €7,50 in Nederland!

Geschiedenis

www.PieKa.nl - Een eigenwijze kralensite!

De leukste site met kralen en toebehoren om zelf sieraden te maken op internet! www.PieKa.nl is een kralenwebshop, wij verkopen alleen via internet. Mede daardoor garanderen we onze lage prijzen. Je kunt gemakkelijk betalen via iDeal, PayPal en uiteraard ook via bankoverschrijving.

Al onze producten zijn voorzien van gedetailleerde informatie. Het minimale orderbedrag in onze winkel is €5,00, maar onze verzendkosten binnen Nederland en Belgie zijn gratis ongeacht het orderbedrag.

Veel plezier met het winkelen op onze site. Voor vragen kunt u altijd een mailtje sturen naar [email protected]



"PieKa, de leukste site met kralen en toebehoren om zelf sieraden te maken!Vergeet niet om ook even bij de OP=OP te kijken voor knallende kortingen tot en met 90%!PieKa is een kralenwebshop. Wij verkopen uitsluitend via internet, mede daardoor garanderen we onze lage prijzen. Je kunt gemakkelijk betalen via iDeal, Belfius, of PayPal, en uiteraard ook via bankoverschrijving.Bij verzending binnen Nederland betaal je boven de €7,50 geen verzendkosten, onder de €7,50 betaal je €2,50.Voor landen buiten Nederland geldt dat er geen verzendkosten worden gerekend boven de €15,- Onder de €15,- betaal je €3,50.Voor vragen kunt u altijd een mailtje sturen naar [email protected] plezier met het winkelen op onze site!"
Adres: Bredaseweg 4, 4881 DE Zundert (gemeente)
Telefoonnummer: 310611167667
Stad: Zundert
Route: Bredaseweg 4
Postcode: 4881 DE


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid