facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pieds nus

Pieds nus

Info

VoetreflexPlustherapie, Tuinatherapie, Herbs - kruidengeneeskunde en begeleiding bij hoogsensitiviteit en kinderwens. Ook: cursus babymassagePlus, stoelmassage@work, lezingen.

Geschiedenis

Pieds nus is Frans voor blote voeten. Op de voeten zitten de reflexzones. Door deze te stimuleren, gaat er een prikkel naar je lichaam om het zelfgenezend vermogen te activeren. Daarnaast biedt de Traditionele Chinese Geneeskunde extra mogelijkheden om therapeutisch te werken. Door het masseren van hoofd, armen, rug en / of onderbenen wordt de Qi, de energie, de goede richting op gestuurd. Ook acupressuur biedt ondersteunende mogelijkheden.

Adres: Steenstraat 29, 5981 AC Panningen
Telefoonnummer: 0625227862
Stad: Panningen
Route: Steenstraat 29
Postcode: 5981 AC


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 15:30
Woensdag: 08:45 - 15:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vitalis Reflexzonetherapie Vitalis Reflexzonetherapie 1 km Top voor je lichaam en geest. Ik kan het iedereen aanraden.
Recensies
Tja wat kan ik zeggen. Heel duidelijk en zo fijn. Bianca weet gewoon wat ze doet. Ook de hooikoorts druppels nu weer. We zijn zo blij met haar. Bedankt Bianca
Het is zo mooi hoe Bianca jouw verschillende klachten weet te herleiden tot waar in jouw lichaam extra aandacht nodig is en dan behandelt.
Grote fan. Bianca is geduldig, liefdevol, warm en professioneel. Ze heeft deze review niet nodig maar ik geef hem toch.
In alle rust wordt je bevraagd naar klachten en wensen. Hierop wordt behandeling ingesteld. Zeer ontspannende voetmassage die af en toe zeer pijnlijk kan zijn. Dus werkzaam.
De kennis die Bianca heeft van TCM, kruiden en massage is een gouden combi.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid