facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PicturePeople Fotostudios

PicturePeople Fotostudios

Info

PicturePeople maakt emotionele foto’s met de modernste techniek die je meteen mee naar huis kan nemen!

Geschiedenis

Of je nu sollicitatiefoto’s, familiefoto’s, beautyfoto’s, erotische foto’s, zwangerschapsfoto’s of baby & kinderfoto’s wil… Wij garanderen de mooiste, creatieve en emotionele foto’s in de modernste fotostudios met een relaxte atmosfeer. En je kan de foto’s gelijk meenemen!



"We love photos. Jij ook? Wil je ook prachtige foto's waar de emoties vanaf spatten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!"

"We love photos. Jij ook? Wil je ook prachtige foto's waar de emoties vanaf spatten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!"
Adres:
Telefoonnummer: 085-4844030
Stad: Amstelveen



op zoek naar gerelateerd: fotostudio maastricht, familie fotoreportage, confetti fotoshoot, speciale fotoshoot, fotograaf maastricht, luxe fotoshoot, fotoshoot outdoor, fotoshoot stellen rotterdam
Recensies
Slechte communicatie reageren niet op e-mails, maar belangrijker: de kwaliteit van de foto's in bedroevend slecht slechte resolutie en kleuren. Wij kwamen met 4 personen voor een iris shoot en niemand van ons kan achterhalen welke oog bij wie hoort. Ook de medewerkers kunnen het ons niet vertellen, aangezien ze dat niet hebben genoteerd. Waardeloos!
Zeer slechte communicatie! Meer dan 5 weken geleden zijn wij langs geweest om foto’s te laten maken waar wij tevens ook 1 van de foto’ s op groot formaat aluminium hebben besteld. Deze zou binnen 2 weken geleverd worden en er is dan ook al een aanzienlijk bedrag voor betaald. Tot op heden hebben wij niets ontvangen en heb ik meerder malen gemaild en gebeld maar op beiden wordt totaal niet gereageerd! Kortom eens maar nooit meer!!
Irisfoto laten maken in Amstelveen. De afspraak via de site was nooit bevestigd. Na 10x Bellen eindelijk iemand aan de lijn de dag voor de afspraak op 25-3 dat t gewoon door ging. Shoot ging gewoon goed. Daarna ging alles mis. Kreeg de digitale versie en de afdruk niet op de beloofde week kan gebeuren. Maar geen reactie op telefoon en mail heel veel en vaak. 2 weken later nog niet. Toen digitaal eindelijk ontvangen na 3 weken. En de print zou per post komen. Hier moest ik € 4,- extra voor betalen. Geen probleem maar tot de dag vandaag nog niets ontvangen. Ik bel en mail meerdere keren per week maar geen reacties? Pffffffff wat een vreselijk slecht bedrijf. Echt een drama. Ik schrijf eigenlijk nooit een review naar dit kon ik niet laten.
Bastiaan heeft een super gezellige fotoshoot verzorgd, had leuke ideeën en aandacht voor het resultaat. We komen zeker nog een keer terug!
We hadden afspraak in Amstelveen, maar bij aankomst bleek de winkel gesloten ivm personeelsgebrek. Onze afspraak is niet afgezegd, ik kreeg zelfs nog een herinnering. Wij kwam dus voor niets uit Zeewolde en Almere. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Een ander filiaal gebeld, maar zij kregen ook geen contact met een medewerker uit Amstelveen. Schandalig dat ze je voor niets laten komen en vervolgens niet bereikbaar zijn.
AVOID!!! These people are scammers. I paid a few hundred euros for a package of pictures in December. They promised to deliver the digital photos the next day after editing. I never received them. After calling and emailing for weeks Bastiaan finally responded saying that they had staffing issues and the photos were deleted. I asked for a refund since December and I still did not receive anything. They keep saying that the refund request is with the headoffice - since January! I also emailed the CEO Christian Hamer. No email responses and no one answers the phones. ____ Voorkomen!! Deze mensen zijn oplichters. Ik heb in december een paar honderd euro betaald voor een pakket foto's. Ze beloofden de digitale foto's de volgende dag na bewerking te leveren. Ik heb ze nooit ontvangen. Na wekenlang bellen en mailen reageerde Bastiaan eindelijk dat ze personeelsproblemen hadden en de foto's waren verwijderd. Ik heb sinds december om terugbetaling gevraagd en ik heb nog steeds niets ontvangen. Ze blijven zeggen dat het verzoek om terugbetaling bij het hoofdkantoor ligt - sinds januari! Ik heb ook de CEO Christian Hamer gemaild. Geen e-mailreacties en niemand beantwoordt de telefoons.
Waardeloos! Foto’s worden niet verstuurd en de telefoon wordt gewoon niet meer opgenomen! Laat je vooral niet helpen door Florian die heeft er totaal geen zin in en wilt er zsm vanaf zijn, stel je hem vragen reageert hij geïrriteerd. Heb hier 3 fotoshoots laten doen maar helaas was dit de laatst.
We hebben een foto van 10 jaar geleden laten namaken, ontzettend leuk en heel goed gelukt. Doordat de verdere professionele fotoshoot zo goed ging, nemen we een album vol prachtige foto's mee naar huis.
Hele leuke fotograaf, die goed om wist te gaan met mijn neefje van 3. Onze familie fotoshoot was leuk. Onvergetelijk en zeker de moeite waard om een keer over te doen.
Gezellige sfeer, leuke fotografen. Goede kwaliteit foto's. Maar wel heel slecht bereikbaar telefoon wordt bijna nooit opgenomen en reacties op mails laten vaak wel 2 weken op zich wachten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid