facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pickée Makelaardij

Pickée Makelaardij

Info

Pickée Makelaardij is een actief, vertrouwd en enthousiast kantoor. Als NVM-makelaar staan wij voor kwaliteit en deskundigheid.

Geschiedenis

Pickée Makelaardij brengt sinds 1980 vraag en aanbod bij elkaar. Met meer dan 35 jaar ervaring, hebben we een grote kennis van de sector en de regio.
Als NVM-makelaar staan we voor kwaliteit: u bent verzekerd van deskundig advies en betrouwbare bemiddeling. Onze kracht: we zijn van huis uit actief en betrokken. Zowel in huizenbemiddeling als taxaties.
[email protected]



"Al sinds 1980 is Pickée Makelaardij een begrip in de regio. Als NVM-makelaar staan we voor kwaliteit: u bent verzekerd van deskundig advies en betrouwbare bemiddeling. Onze kracht: we zijn van huis uit actief en betrokken. Zowel in huizenbemiddeling als taxaties."
Adres: Kerkplein18, Landgraaf
Telefoonnummer: 045-5326767
Stad: Landgraaf
Route: Kerkplein18



op zoek naar gerelateerd: Damen Makelaardij, Makelaar Landgraaf, Funda Landgraaf, Pickée woningaanbod, Damen Makelaardij appartementen Landgraaf, Pucciniplein 43 Landgraaf, Plein 5 Landgraaf, Daemen Landgraaf
Recensies
Waardeloze verkoopmakelaar vooral de eigenaresse. Laat meerdere bezoekers tegelijk en zonder begeleiding door de woning lopen. Geen respect voor de prive-situatie en spullen van de verkoper. Geen fatsoenlijk welkom wist onze naam niet eens of informatie over de woning er kwam nog net een stamelende “kijk maar eens rond” uit deze mevrouw. Gewoon een massa=kassa benadering. Bel liever een van de andere en betere makelaars in Parkstad.
Mevrouw Pickée zelf lijkt erg attent. Laat u echter niet vangen... Huis aangekocht via deze makelaar en zowel de kopende als verkopende partij hebben dit achteraf als erg onprettig ervaren. Mevrouw verteld halve waarheden en verzwijgt schade aan huizen. Louche praktijken dus van deze makelaar. Al staat ons droomhuis bij deze makelaar te koop, wij gaan niet meer in zee met Pickée!
Geen betrouwbare makelaar, komt gemaakte afspraken totaal niet na. Indien er een prijs is overeengekomen zou je er vanuit mogen gaan dat men eventuele andere kopers niet meer laat bieden. Maar niet bij deze makelaar helaas.. Zelf een bevestigingsmail ontvangen waarin staat dat de mondelinge overeenstemming met de ontbindende voorwaarden is bereikt. En dan twee dagen na de overeenstemming, op het moment dat je een voorlopig koopcontract verwacht, een telefoontje krijgen dat iemand anders toch vele malen hoger heeft geboden en dat het geen zin heeft om nog hoger te bieden.. Dan kun je wel als makelaar voor de rechten van de verkoper opkomen, maar er bestaat ook nog zoiets als goed fatsoen. Je kunt ook transparant zijn en aangeven dat er wel nog bezichtigingen en biedingen worden aangenomen. Dus als eventuele koper van een huis wat te koop staat bij Pickee, kijk heel goed uit dat deze smerige trucjes niet nogmaals uitgehaald worden!!
Geweldige ontvangst voor het tekenen van voorlopig koopcontract. Ben achteraf niet zo blij als ik was, huis had veel gebreken terwijl op papier getekend was dat het in orde was. Bv parket bleek laminaat te zijn, bubbelbad werkte niet en was lek. Er was getekend dat radiatoren niet zouden lekken kon het niet testen bij overdracht omdat het te warm was maar toen ik op koude dag verwarming aan zette lekte alle radiatoren. Nadat ik hierover bij makelaar beklag indiende zeide ze dat ze het zouden doorgeven aan verkoper na diverse malen hierover nagevraagd te hebben kreeg ik uiteindelijk bericht van verkoper en die zij ik had zo gekocht en ze wilde geen vergoeding geven voor gemaakte kosten. Maar makelaar had mij papieren gegeven dat het in orde zou zijn en ook gezegd dat in woonkamer parket zou liggen wat achteraf laminaat bleek te zijn wat dus niet klopte en reageert hier totaal niet op. Dus echt niet blij met deze valse verkoop.
Pickee een hele fijne makelaar en zeer vriendelijk en toegangelijk! -Ze heeft de huizen van mijn ouders schoonouders en mijn oma verkocht en nu staat ons huis ook in de verkoop! Alles perfect geregeld en is altijd bereikbaar! Wat ook leuk is de 3D experience die ze aanbied bij het maken van de foto's door ID Stijl! In 1 woord top! Zou deze makelaar altijd aanbieden bij vrienden, kennis of familie. Tevens kun je haar ook vragen voor taxatie bij je nieuwe huis! Super bedankt!
Tot nu toe 2 maal een huisbezichtiging aangevraagd, beiden bij verschillende huizen. De huizen worden niet van de site verwijderd als ze verkocht zijn en een dag van te voren gebeld worden dat een bezichtiging niet doorgaat is ook geen vreemde zaak bij Pickee makelaardij. Ik vind het erg raar en niet van stijl getuigen zoals er met mogelijke kopers wordt omgegaan...
De aankoop bij Pickée Makelaardij verliep vlot en ongecompliceerd. Bezichtingsafspraken waren heel flexibel in te plannen en Nicole Pickée en haar team stonden bij vragen altijd voor ons klaar. Mochten we ooit besluiten dit huis te verkopen dan gaan weer naar Pickée.
Slecht, informatie opgevraagd over een woning na 2 weken nog steeds geen reactie. Je zal hier je woning, maar te koop hebben. Als die niet verkoopt weet je in ieder geval waar het oa aan kan liggen. Wij zijn in ieder geval bezig met een woning waar de makelaar wel reageert.
Geen oordeel nooit contact gehad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid