facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Piccola Roma

Adres: Markt 2 , Beilen 9411 KP, NL
Telefoonnummer: 0593 527 288
Stad: Beilen
Route: Markt 2
Postcode: 9411 KP



op zoek naar gerelateerd: piccola roma groningen, piccola roma menu, piccola roma beilen, pizzeria piccola roma, piccola roma beilen openingstijden, piccola roma actiecode, piccola roma beilen recensies, piccola roma thuisbezorgd
Recensies
Bediening loopt rond met “25 jaar” in het logo. Hebben hier heel wat sporen liggen toen we nog in de buurt woonden. Nog steeds een groot succes deze pizzeria die ondertussen is overgedragen aan “de volgende generatie”. Kwaliteit en gastvrijheid zijn gelukkig onveranderd en is het hier nog steeds top. Ondertussen wel flink uitgebreid, maar niet ten koste van de sfeer.
Prima gegeten. Herfstmenu. Vooraf risotto met bospaddestoelen; hoofdgerecht ree geserveerd net salade en gefrituurde aardappeltjes; nagerecht wafel met geconfijte appel en mascarpone met limoncello. Vanwege het koude weer werd het uiteindelijk in de serre wat koud.
Het restaurant zat stampvol, dus erg gezellig! Ondanks de drukte stond binnen een half uur onze pizza voor ons, die bovendien ook nog eens erg lekker was! Vriendelijke bediening en een betrokken eigenaresse.
Eten was erg lekker. Het was erg druk en we waren met een grote groep waardoor het wat langer duurde. De kok kwam naar onze tafel om dit even toe te lichten en we kregen een broodje aangeboden. Vriendelijk personeel, alleen de bediening van de drankjes kwam wat rommelig over.
We hebben er afgelopen week heerlijk gegeten. Leuk dat je gegroet wordt door de kok in het Italiaans en Nederlands. Daarnaast waren er mooie muurschilderingen en speelde er Italiaanse muziek af. Leuke sfeer en goed eten!Eten: 5/5
Twee pizza’s laten bezorgen in Westerbork. Helaas ontbrak er kaas op beide pizza’s. Telefonisch overleg gehad met de eigenaresse. Helaas weinig klantvriendelijk. De kok had aangegeven dat er wel kaas op de pizza aanwezig was. Met het oog op de klantvriendelijkheid dan ook 1 ster.
Zo lekker de pasta carbonara! Altijd lekker eten! Kok komt zelf ook nog met de mensen een praatje maken. Echt een aanrader! Altijd druk… wij hadden geluk met z’n tweetjes konden we nog net terecht.
Heerlijk eten, super vriendelijk personeel! Meer niet nodig :-Eten: 5/5
Echt heerlijk gegeten met zn allen, leuke bediening en een gezellig sfeertje zeker een aanrader!Eten: 5/5
Komen er al jaren - altijd heerlijk eten!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid