facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pianoles en Coaching Roger Brakelé

Pianoles en Coaching Roger Brakelé

Info

Pianoles, Speciaal Piano-onderwijs en Coaching voor iedereen bij Roger Brakelé, pianodocent en psycholoog. Specialisatie: autisme en hoogbegaafdheid.

Geschiedenis

Passend Piano-onderwijs is voor iedereen die pianoles wilt dat precies is afgestemd op zijn of haar mogelijkheden en behoeften.
Als Pianopedagoog geef ik regulier pianoles, maar ben ik vooral gespecialiseerd in het lesgeven aan jonge kinderen vanaf 5 jaar, leerlingen met autisme en hoogbegaafden.
Door mijn unieke manier van lesgeven en prestatie-motivatie tuning ontwikkelt de leerling zich aanzienlijk sneller dan bij de meeste andere docenten.



"WELKOMIk ben Roger Brakelé, pianodocent en psycholoog. De persoonlijke ontwikkeling van mensen staat centraal in mijn leven. Ik werk hieraan door het geven van pianoles en door coaching.PIANOLESIk geef pianoles aan iedereen. Als leerling sta jij voor mij centraal. Ik stem daarom mijn manier van lesgeven af op jouw persoon.COACHINGIk begeleid kinderen en volwassenen met hun persoonlijke ontwikkeling.Voor: Piano-Coaching, Personal Coaching enFamilie therapie"
Adres: Roebroekweg 12, 6413CN Heerlen
Telefoonnummer: 0455219684
Stad: Heerlen
Route: Roebroekweg 12
Postcode: 6413CN


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 21:00
Dinsdag: 13:00 - 21:00
Woensdag: 14:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Pianoles Heerlen, Pianoles tarieven, Pianoles zonder piano thuis, Pianoles hoogbegaafd kind, Muziekschool Heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Popschool Parkstad Popschool Parkstad 3 km Super...we mogen weer
Recensies
Hele fijne les! Elke week vooruitgang, zonder pushen. Roger weet heel goed de juiste toon te zetten bij de kinderen. Echte aanrader, heel fijn! Mijn dochter gaat met heel veel plezier.
Fijne en geduldige leraar. Is kalm en geeft duidelijke uitleg. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid