facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pianohuurkoop

Info

Wij verkopen maar ook verhuren wij goede studie piano' s voor al €25,00 per maand. Ook voor stemmen kunt u bij ons terecht!

Geschiedenis

www.PianoHuurKoop.nl is een onderdeel van de gitaar/bouw winkel Jacobs Guitars in Zierikzee gelegen op de hoek van de Poststraat 58 in Zierikzee.

Daar staan ook onze mooie studie piano' s. Wij hebben een wisselend assortiment, op dit moment hebben wij de merken, August Forster, Geyer, Petrof, Rosler en Irmbach, Yamaha.

Wilt uw zoon/dochter op pianoles maar wilt u nog even wachten met de aanschaf van een piano? Wij brengen de piano bij u thuis u krijgt de eerste stembeurt gratis. Al voor 25 euro per maand kunt u bij ons een piano huren.

Ook voor u receptie, huiskamerconcert of feest kunt u een piano huren, vraag naar de mogelijkheden.

website:
www. PianoHuurKoop.nl

Adres: poststraat 58, 4301AD Zierikzee
Telefoonnummer: 0651547551
Stad: Zierikzee
Route: poststraat 58
Postcode: 4301AD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
platen  Lounge  Marmur platen Lounge Marmur 269 meter Super grote keuze en deskundig advies.
Recensies
Ik ben heel goed geholpen, ik ben een beginnende gitaarspeler en hij wist precies wat ik nodig had. De prijzen zijn ook heel goed. Het contact is ook goed gewoon even bellen en alles is duidelijk. Echt een top zaak.
Ooops.... vorige post ging niet helemaal goed!! Natuurlijk geen 3 maar 5 sterren!!! Absoluut de moeite waard om langs te gaan!!! Peter is een vakman pur sang!!!!!
Mooie zaak met een divers aanbod aan gitaren en andere muziek gerelateerde producten! Waarom een CS Fender als je een Jacobs koopt voor de helft van het geld?
Zeer kundig en vriendelijk die ook nog eens de tijd neemt voor zijn klanten!
Zeer kundig advies en begeleiding bij de aankoop van een piano!
Hele chille gitaarshop, custom advies en coole sfeer
Zeer tevreden over de werkwijze van Peter: in de eerste instantie stond er geen zwart glans piano in zijn winkel maar door het snelle schakelen en het prettige contact, was het zo geregeld. Dikke pluim!
Tweedehands akoestische versterker gekocht: werkt helemaal top, netjes thuisgestuurd gekregen met gebruiksaanwijzing en als extraatje wat gitaarbladen. En dat voor een goede prijs: ik ben helemaal tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid