facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Photoshoots in Style

Info

Photoshoots in Style is de creatieve fotograaf voor ieder evenement, receptie, bedrijfsfeest, opening etc.



"Fotografie inclusief visagie en hairstylingVeelzijdige en unieke shootsGezinsfotografieThemafotografievrijgezellenfeestcadeau beste vriendinWelkom bij GLAMOROUSSTYLES - de fotostudio waar glamour, bijzonderheid en een verzorgde dag centraal staan. Wij geloven dat elke foto uniek moet zijn en jij jezelf moet kunnen zijn. Bij ons geen standaard familie fotoshoot, maar gekke, lieve, liefdevolle en spannende foto’s die je samen kunt maken met iedereen die waardevol voor je is.Peaky Blinders-shootDinnershootFamiliefotografie/gezinsfotografieZwangerschapsfotografieVriendinnenshootBoudoirfotografieModelfotografiePortretfotografieBruiloftsfotografieGlamourshootBorstkanjersshootVisagieworkshopBruidsmake-up"
Adres: Zandloopkever 5, 5692 VL Son en Breugel
Telefoonnummer: 0654285760
Stad: Son en Breugel
Route: Zandloopkever 5
Postcode: 5692 VL



op zoek naar gerelateerd: Dutch Photography, DuPho, Mode fotograaf Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sis make-up Sis make-up 2 km Christy van Asperdt, make-up en hair artist (MUAH). Ben je op zoek naar een professio...
Sandra Kuijpers Fotografie Sandra Kuijpers Fotografie 2 km Sandra heeft geweldige foto's gemaakt voor mijn bedrijf de Erfrecht Planners die ik n...
Recensies
Wij zijn naar glamorous styles gegaan om een familie foto te maken als cadeau voor opa en oma. We wilde geen standaard foto, maar een unieke mooie foto. En haar website sprak me enorm aan. Gerdi had al gelijk allerlei ideeën en we zijn uitgekomen op een foto in de kroeg. Gelijk bij binnenkomst voel je de hartelijkheid en het enthousiasme van Gerdi en haar team waardoor je gelijk op je gemak bent. Je merkt gelijk dat Gerdi een professionele vakvrouw is, maar het belangrijkste vind zij dat je op je gemak bent en gewoon geniet van de dag. Je word eerst lekker verwend met prachtige make up en ook je haren worden gedaan onder het genot van een hapje en een drankje. De mannen vonden het ook echt helemaal geweldig. En toen was het tijd om de foto’s te maken. Gerdi neemt echt alle tijd om zoveel mogelijk verschillende foto’s te maken. Het was echt fantastisch. Wij komen zeker nog een keer terug, want het is niet alleen een fotoshoot die je krijgt maar gewoon een fantastisch leuke middag. Dank je wel lieve Gerdi en je geweldige glamorous Angels.
Deze fotoshoot was een cadeautje voor mijn zwangere dochter. Een absolute aanrader!! Wat hebben wij een top avond gehad; na een hartelijk ontvangst, werden haar haar en make-up professioneel verzorgd, ze werd op haar gemak gesteld en er werd de tijd genomen zodat ze prachtig en stralend dankzij dit team zelfverzekerd op de foto ging ! Creatieve ideeën waren welkom, en er werden kosten nog moeite gespaard, en de foto's zijn werkelijk schitterend Wij komen zeer zeker nog een keer terug ! Oma Takkie
Wij hebben dit weekend een geweldige fotoshoot gehad met de familie. Daarbij werden wij ondergedompeld in Glamour Style voor één dag! Wat zagen we er top uit allemaal Ben benieuwd naar het resultaat. Bedankt voor deze leuke dag! Ik raad het iedereen aan die ook eens anders op de foto wil!
Met veel ervaring,professionaliteit en passie is haar resultaat fantastisch. Haar klanten staat Voor haar op de eerste plaats. Dankjewel Gerdi en de team voor de prettige dag . Ik wens jullie veel succes verder in jullie carrière
Als verassing voor 50e verjaardag van een vriend fotoshoot in de style van The Godfather. Was geweldig!! Gerdi en haar collega deden gezellig mee, zelf hapje en drankje mogen regelen en de foto's waren top. Al met al een aanrader, dus ook voor mannen
Een topmiddag gehad in de nieuwe fotostudio. Geweldige visagie en hairstyling. Alle sets vormen een mooi decor. Zelfs de mannen hebben het naar hun zin gehad. Aanrader voor een hele toffe belevenis met mooie blijvende herinnering.
Wat een geweldige dag was het. Dankjewel lieve Gerdi. Mijn haar en make up zo mooi gedaan. Voelde me op en top vrouw. De fotos zijn prachtig.
Fantastisch vrijgezellenfeest mogen vieren met 10 dames bij Gerdi en haar fantastische team! Absolute aanrader! Iedereen was direct op haar gemak, de sfeer was superchill en gezellig en daardoor zijn de foto's ook prachtig geworden. Maar de hele belevenis was eigenlijk gewoon al een feestje van begin tot einde!
Fantastisch team! Wat een super ervaring en een onvergetelijke dag. Mijn familie en ik hebben genoten! Een aanrader voor iedereen die een geweldige dag wil beleven en herinneringen wil maken voor het leven. Prachtige foto's!
Superleuke fotoshoot gehad bij Gerdi!! Wat een enthousiasme van deze dame zeg!! Maar ook een geweldig leuk team van visagisten/haarstilisten die ons hebben omgetoverd tot diva’s Heel gezellige dag met een mooi eindresultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid