facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Photomy photography

Photomy photography

Info

Voor al uw fotografie aan huis en op lokatie

Geschiedenis

Miranda Kamphuis Fotografie specialiseert zich in bruidsfotografie en New Born/Baby fotografie.

Speciaal voor New Born fotografie hebben wij www.liefbabytje.nl ontwikkelt.

Adres: Uitterweert 2, 6932 ML Westervoort
Telefoonnummer: 0642081956
Stad: Westervoort
Route: Uitterweert 2
Postcode: 6932 ML


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FEL WIT grafisch vormgevers FEL WIT grafisch vormgevers 306 meter Grafische vormgeving, opmaak en fotografie
Shots by Froukje Shots by Froukje 349 meter Ik ben hier om jouw wens mogelijk te maken! Want nooit geschoten is een groot gemis!!
Recensies
Macy is een super fijne en lieve fotograaf! Ze neemt de tijd voor je, en ook voor de kindjes! Tussendoor genoeg tijd om even je kindje gerust te stellen mocht het nodig zijn!
Macy is een super lieve meid die alle tijd voor je neemt en je op je gemak stelt. Ook een veeleisende dreumes is geen probleem en wordt super mooi op de foto gezet! Ik ben heel tevreden met het resultaat van de shoots die ik heb gehad !
Wij zijn vorige week samen met Macy bij de Postbank geweest voor gezinsfoto’s en de cakesmash van ons zoontje . We zijn echt enorm blij met de foto’s , het resultaat is prachtig De foto’s waren ook lekker snel binnen .
Mooie fotos, spontaan, goeie sfeer en met kinderen zorgt ze dat het niet te lang duurt en zeker niet te statig maar lekker speels. Echt super!!
Vorig jaar super leuke familieshoot gehad met 22 personen. Heel veel complimenten gekregen van de prachtige foto's. Aandacht voor iedereen om leuk op de fotos te staan.
Een super leuke fotoshoot gehad bij Macy! Ze stelt je op je gemak en de foto’s zijn super geworden! De foto’s krijg je ook snel binnen, zeker een aanrader en ik kom hier vaker terug. Nogmaals bedankt macy voor de gezelligheid en de mooie moment die zijn vastgelegd op camera :
Macy is echt geweldig. Zo ontzettend veel geduld, heel lief en professioneel. Alles wat je nodig hebt om met kinderen te kunnen werken.
Macy is super lief en deskundig. Ze levert erg mooie foto’s. Daarnaast een enorme dosis geduld! Met een peuter en baby toch nog mooie foto’s kunnen maken met jawel een kusje of lach, vergt natuurlijk deskundigheid. En ook de overige foto’s zijn mooi. Tijd voor een voeding is er. En we kregen nog een albumpje die ook super mooi is. Foto’s pronken aan de muur en het albumpje in de kast. Ook zijn we niet fotogeniek maar met de juiste instructies weet ze er wel wat van te maken. Ben erg tevreden!
Newborn shoot en familieshoot gehad. Super mooie foto's en fijne fotograaf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid