facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Photobooth-Wenspaal Westland

Photobooth-Wenspaal Westland

Info

Photobooth Westland en Wenspaal Westland, Hét digitale gastenboek op uw evenement

Geschiedenis

Met deze gepersonaliseerde 'wenspaal' heeft u een digitaal foto/video gastenboek op uw bruiloft, feestje, reünie, verjaardag of wat voor evenement dan ook.
De bezoekers kunnen een video boodschap opnemen of een leuke (groeps) foto maken.

De wenspaal is zeer eenvoudig te bedienen via het touchscreen, en de hoge resolutie camera zorgt voor scherpe opnames.

Doordat u van te voren uw welkomsttekst en foto door kan geven heeft de wenspaal een persoonlijke uitstraling op uw bijzondere dag.

De wenspaal wordt gebracht en gehaald op uw locatie, in overleg geplaatst op de juiste plek en aangesloten.

Binnen 1 week ontvangt u de videoboodschappen en foto's op desgewenst DVD of/en USB stick.
Als u voor de USB stick kiest dan krijgt u ook een adapter zodat u de beelden eenvoudig op een smartphone of tablet kan bekijken.

Is de wenspaal voor een bruiloft? Dan krijgt u een speciale metalen USB stick in de vorm van een sleutel met een hart.

Adres: Dokter Weitjenslaan 24, Poeldijk
Telefoonnummer: +31628838722
Stad: Poeldijk
Route: Dokter Weitjenslaan 24



op zoek naar gerelateerd: Photobooth feestje, Photo Booth, Photobooth onbeperkt printen, Photobooth in de buurt, Digitale photobooth, Photobooth verjaardag, Photobooth paal huren, Photobooth huren Zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DecoImprove DecoImprove 643 meter Super slecht geholpen ! Ik vroeg of een taarttopper beschikbaar was die ik voor mijn ...
Recensies
Fantastische aanvulling op je bruiloft of event. Photobooth Westland was erbij op onze bruiloft met een photobooth én wenspaal. De gasten vonden de photobooth geweldig en wij hebben met extreem veel plezier teruggekeken op de wensen die de gasten hebben opgenomen. Aanrader!!!
Super georganiseerd , erg enthousiast deze gast! Een dikke aanrader voor iedereen die een photo booth op zijn of haar feestje wil.
Martijn Bol is een super gastheer die zeer snel en creatief meedenkt en jouw evenement tot een zeer geslaagd congres maakt. Super leuk om alleen en/of met meerdere personen mooie en gekke foto's te maken. Photobooth Westland is dus een echte aanrader!!!
Dankzij Martijn een onvergetelijk feest voor Tenny gehad. Een aanrader
Goede service, professionele materialen. Wij hadden een groot personeelsfeest en hebben de hele avond geen omkijken gehad naar de photobooth omdat het allemaal prima geregeld was. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid