facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PhoneHouse Ermelo

PhoneHouse Ermelo

Info

Vakspecialist in (mobiele) telecommunicatie en accessoires



"Bij Phone House Ermelo kun je terecht voor een groot assortiment en de beste service. Met werkend op weg zorgen we ervoor dat je met een werkende telefoon de winkel uit gaat. Je kunt online bestellen en je bestelling in de winkel ophalen of natuurlijk gewoon lekker tussen ons grote assortiment in de winkel je keuze maken met behulp van een van onze kundige medewerkers.Bij Phone House Ermelo sluit je een nieuw mobile abonnement af, verleng je je abbo of zoek je een los toestel uit.Kies uit de providers Ben, KPN, Lebara, T-Mobile, Tele2 en Vodafone. Of ga voor toestellen van Apple, Samsung, Sony, OPPO, Huawei, Gigaset of Nokia. Voor een telefoon of abbo in de regio Assen ben je bij Phone House aan het juiste adres!"
Adres: De Enk 5, 3851NV Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-551101
Stad: Ermelo
Route: De Enk 5
Postcode: 3851NV


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Folder phonehouse, Phonehouse Black Friday, Phone House Nederland, Phone House corona, Aanbiedingen Phone House, Phonehouse Haaksbergen, Garantie Phone House, Phone House Roden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
iPhone Expert iPhone Expert 93 meter Fijne zaak, snelle service! Blij dat ik zo snel voorzien kon worden van een andere te...
Van Zaanen Telecom Van Zaanen Telecom 469 meter Meteen geholpen .Goed advies. Direct geregeld.
Recensies
Goed personeel, zij begrijpen snel waar je voor komt,zeer deskundig.
Snelle service en erg klantvriendelijk geholpen met de reparatie van mijn telefoon
Nee verkopen is ook verkopen. Mijn abonnement van vodafone loopt ten einde. Vodafone heeft een groter bedrag afgeschreven dan gebruikelijk. Deze meneer van Phone House, heeft voor mij contact opgenomen met Vodafone en geregeld dat het goed komt. Vodafoon heeft de maand augustus dubbel gefactureerd in september, dus de oktoberfactuur betreft periode 1 september tot 31 oktober! Meerdan het dubbele dus. Verder heb ik verteld dat ik een nieuw toestel overweeg en deze deskundige medewerker gaf het advies om dan te wachten met mijn verlenging, omdat ik anders de korting op het nieuwe toestel mis loop. Bedankt voor je eerlijke advies en ik kom zeker terug! Zo zie je maar weer.. nee verkopen is ook verkopen, zeker als je een klant een tevreden gevoel geeft.
Super top ervaring. Ik ging voor een nieuwe gsm , een Samsung naar de Phone house in Ermelo. Wat een super goede service. Alles werd snel en accuraat geregeld. En toen ik de gsm ontving nam de verkoper echt alle tijd om alle gegevens van mijn oude telefoon over te zetten. In een woord geweldig!!!!
Screen protector laten zetten. Valt er binnen 2 dagen af. Krijg ik de reactie: dat ligt aan je hoesje. 30 euro betaald dus voor niks. Hadden ze ook wel van te voren kunnen zeggen dat die screenprotector niet verstandig was met mijn hoesje.
Vriendelijke medewerkers, vakkundig en behulpzaam bij het kiezen van een telefoon en daarna instellingen overnemen van de oude.
Deskundig en vriendelijk personeel. Je voelt je hier nooit " teveel " als leek, maar je krijgt op al je vragen zeer goede antwoorden!
Ben hier meerdere keren geweest en altijd tevreden met de service. Ze zeggen waar het op staat en helpen je echt vooruit!
Vriendelijk, terzakekundig en geweldige service!!
Raar dat the Phonehouse niet telefonisch bereikbaar is, maar dat je wordt doorverwezen naar de reparatieafdeling van Dynafix. De enige manier om erachter te komen waarom ik niets hoor over mijn gerepareerde toestel is om zelf naar de winkel te gaan. over moderne communicatiemiddelen gesproken.......
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid