facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PhoneDomain

PhoneDomain

Info

U bent welkom bij ons voor snelle, betaalbare tablet, laptop en mobiele telefoonreparatie.

Adres:
Stad: Huizen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Telefoonwinkel Huizen oude dorp, Telefoon reparatie Huizen, Tel online Huizen, VistaRepair, Telefoon reparatie Haarlem, Gooische Repair Service, iPhone reparatie Blaricum, Vista Telecom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MyFix MyFix 47 km Dat kan anders… Simpeler & goedkoper Dat dachten we toen we begonnen én dat denken we...
Recensies
Kwalitatief hogewaardige hoesje en glasplaat gekocht en reparatie van mijn iphone was super snel en mooi geregeld en intussen een gezellige gesprek gehad met de eigenaar die heel vriendelijk en grappig is. Ik kom hier weer terug, zeker!
Het scherm van mijn iPhone 7 Plus was flink beschadigd nadat ik deze had laten vallen. Na een half uur wachten kreeg ik een zo goed als nieuwe iPhone terug, en voor een mooie prijs! Eigenaar is ook zeer vriendelijk!
Mijn scherm was stuk van mijn tablet de eigenaar heeft me perfect geholpen, het scherm was niet op voorraad maar deze meneer heeft écht moeite gedaan zodat ik tegen niet al te hoge kosten weer een nieuw scherm op mijn tablet heb.
De reparateur nam alle tijd en deed veel moeite om telefoon gerepareerd te krijgen en ook het overzetten van gegevens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid