facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Phone House Lochem

Phone House Lochem

Info

Wij staan voor je klaar met de beste service, de voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies. Alle toestellen, Alle netwerken!

Geschiedenis

Phone House is sinds 1998 in Nederland actief en bedient nu ruim 1,5 miljoen klanten via meer dan 200 vestigingen. Met onze webwinkel www.phonehouse.nl zijn we ook online sterk vertegenwoordigd.

Dit succes hebben we bereikt door onze tomeloze ambitie om onze klanten zorgeloos te laten genieten van telecom, of het nu gaat om mobiel of vast bellen, televisie of internet.

Telecom is onze passie en dat merk je. Bij ons kun je terecht voor alle gsm en smartphone brands, alle netwerken, alle alles-in-1 internetabonnementen en een wereld aan handige accessoires. En natuurlijk voor een helder en eerlijk advies dat past bij jouw manier van bellen, televisie kijken en internetten.

Phone House Nederland is sinds 2017 overgenomen door de Franchise ondernemers welke al sinds 1998 zichzelf veel passie en plezier inzetten voor de Phone Houde Nederland . Met onze vele vestigingen zijn we de grootste telecom-retailer van Nederland.

Adres: Molenstraat 14, 7241 AE Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: +31573280212
Stad: Lochem
Route: Molenstraat 14
Postcode: 7241 AE


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Phone House aanbiedingen Samsung, 2Phone Lochem, Telefoon reparatie Lochem, Molenstraat 24 Lochem, Phone House Nederland, Samsung a32 phone house, Samsung A53 Phone House, Samsung Galaxy S22 Ultra Phone House
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Best- Telecom Best- Telecom 87 meter Geen idee het is mijn buurman, geen telefoon reparatie nodig gehad
2Phone Lochem 2Phone Lochem 152 meter Fenomenale service. Probleem in no time opgelost.Geweldig meer dan tevreden. Van Hart...
2FIX 2FIX 154 meter Snelle en professionele reparatie van Smartphone's en Tablets in Lochem.
Recensies
Je wordt hier prima geholpen. Niet opdringend. Kom hier vaker!
Al was het even wachten eer dat ik aan de beurt was, bieden ze zeer goede service! Eerlijk en oprecht! Ja, ik aad ze van harte aan!
Wat een geweldige service hier! Nieuwe telefoon gekocht, waarbij met veel aandacht en geduld alles werd uitgelegd en ingesteld! Ook bij het later terugbellen voor info, weer super attent en vriendelijk geholpen! Top!
Alle tijd voor je als je in de winkel bent. Heel prettig
Toppers deze medewerkers. Deskundig en zeer klantvriendelijk!
duurt erg lang allemaal. Slechte communicatie, bestel voortaan wel rechtstreeks bij de kpn. Goedkoper en binnen 1 dag.
Top service! Ze zijn erg klantvriendelijk, behulpzaam en kreeg eerlijk advies.
Uitstekend advies op maat gekregen en ben enorm gaan besparen op de maandelijkse abonnementskosten. Ben helemaal blij met mijn nieuwe telefoon!
Voor veel soorten gsm, accessoires en informatie over providers /abonnementen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ben daar goed voorgelicht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid