facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Phone House Dedemsvaart

Phone House Dedemsvaart

Info

Phone House Dedemsvaart staat voor Keuze, Prijs, Advies en Service op het gebied van telefonie en alles wat daar bij hoort.

Geschiedenis

Bij Phone House ben je verzekerd van het beste advies. Wij besteden zeer veel aandacht aan de kennis en kwaliteit van onze verkoopadviseurs, waardoor zij in staat zijn om jouw wensen te vertalen naar een op maat gesneden advies waarbij je nooit teveel betaalt!



"We staan voor je klaar met de beste service, de voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies!Bij Phone House Dedemsvaart sluit je een nieuw mobile abonnement af, verleng je je abbo of zoek je een los toestel uit.Kies uit de providers Ben, KPN, Lebara, T-Mobile, Tele2, Vodafone en Budget Mobiel. Of ga voor toestellen van Apple, Samsung, OPPO, Nokia of Apple Refurbished. Voor een telefoon of abonnement in de regio Dedemsvaart ben je bij Phone House aan het juiste adres!"
Adres: Julianastraat 36, 7701 GL Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523610633
Stad: Dedemsvaart
Route: Julianastraat 36
Postcode: 7701 GL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Aanbiedingen Phone House, Phone House Goes, Phone House Amsterdam, Phone House Groningen, Telecom Dedemsvaart, Phone House Aalsmeer, Phone House Nederland, Phone House Mijdrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JMPB Onderdelen / Parts / Teile JMPB Onderdelen / Parts / Teile 3 km Vlotte bezorging, veel op voorraad. Ook voor advies over producten wordt je snel en v...
Recensies
Netjes geholpen voor een screenprotector. Jammer dat ze geen hoesjes hadden por mijn telefoon.
Behulpzaam personeel verder prima winkel
Het personeel neemt de tijd voor je om een juiste keus te maken en helpen je uitstekend met het overzetten van je oude, naar je nieuwe telefoon. Aardig en vakbekwaam personeel met een persoonlijke benadering. Ik kom er graag!
Hele goede service, klantvriendelijk en behulpzaam personeel.
Vriendelijke mensen staan altijd voor je klaar . Zelfs al heb je een paar maande daarvoor een nieuw mobieltje gekregen hebt, en je je oude telefoon aan familie geeft trekken ze echt tijd voor je uit om alles over te zetten van die echt oudere mobiel baar de note 8. Wij zijn blij als digibeten dat er zulke fijne mensen bestaan. 5 sterren is nog te weinig. Eigenlijk verdienen ze het dubbele.
Mijn ervaring was redelijk ik moest de 1e keer enorm lang wachten 3 1/2 uur en had een stagiair en niemand die hem hielp uiteindelijk verkeerde telefoon want werkte niet met mijn KPN modem wat ze hadden moeten weten daar ik een alles in 1 pakket bij hun afsloot. Ik geen geen 1 ster maar zou eigenlijk wel moeten... Nimmer een verontschuldiging gehad voor de extreme tijdsduur en verschillende keren dat ik dat ik "moets" komen om alles uiteindelijk aan de praat te hebben.
Goed en naar tevredenheid geholpen bij aanschaf van nieuw mobieltje. Alle data netjes overgezet. Prima dus. Prijs website had klein verschil met die in de winkel. Nou ja ... Alert zijn dus.
Uitstekende winkel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Heel vriendelijk personeel en vakkundig.
Goed geholpen met m'n nieuwe telefoon
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid