facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Phone House Almelo

Phone House Almelo

Info

Wij staan voor je klaar met de beste service, de voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies. Alle toestellen, Alle netwerken!

Geschiedenis

Phone House is sinds 1998 in Nederland actief en bedient nu ruim 1,5 miljoen klanten via meer dan 200 vestigingen. Met onze webwinkel www.phonehouse.nl zijn we ook online sterk vertegenwoordigd.

Dit succes hebben we bereikt door onze tomeloze ambitie om onze klanten zorgeloos te laten genieten van telecom, of het nu gaat om mobiel of vast bellen, televisie of internet.

Telecom is onze passie en dat merk je. Bij ons kun je terecht voor alle gsm en smartphone brands, alle netwerken, alle alles-in-1 internetabonnementen en een wereld aan handige accessoires. En natuurlijk voor een helder en eerlijk advies dat past bij jouw manier van bellen, televisie kijken en internetten.

Phone House Nederland is sinds 2017 overgenomen door de Franchise ondernemers welke al sinds 1998 zichzelf veel passie en plezier inzetten voor de Phone Houde Nederland . Met onze vele vestigingen zijn we de grootste telecom-retailer van Nederland.



"Bij Phone House Almelo sluit je een nieuw mobile abonnement af, verleng je je abbo of zoek je een los toestel uit. Als telefoonwinkel staan we altijd voor je klaar!Kies uit de providers Ben, KPN, Lebara, T-Mobile, Tele2 en Vodafone. Of ga voor toestellen van Apple, Samsung, Sony, OPPO, Huawei, Gigaset of Nokia. Voor een telefoon of abbo in de regio Almelo ben je bij Phone House aan het juiste adres."
Adres: Passage 7, 7607 CE Almelo
Telefoonnummer: 0546456044
Stad: Almelo
Route: Passage 7
Postcode: 7607 CE


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Aanbiedingen Phone House, Phone House Hardenberg, Phone House klantenservice, Phone House telefoon inruilen, Phone House Amsterdam, Phone House Goes, Phone House corona, Phone House aanbiedingen Samsung
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Glasvezel buitenaf Glasvezel buitenaf 809 meter Wij willen graag glasvezel aanleggen in het buitengebied van Nederland. Voor meer inf...
Glasvezel buitenaf Drimmelen Glasvezel buitenaf Drimmelen 809 meter Dit is de officiële pagina voor de glasvezelcampagne van Glasvezel buitenaf in Drimme...
iPhone Repair Twente iPhone Repair Twente 2 km Eerlijke betrouwbare winkel. Goede prijzen. Komen hun afspraak na. Top
Tuffel Tuffel 3 km Mijn 27" iMac uit 2019 met Fusion Drive begon wat traag te worden. Tuffel heeft ...
Felloo Felloo 4 km Uitstekende service
Telecom Services Telecom Services 4 km Telecom Services
Recensies
Ontzettend vriendelijk en aardig geholpen met mijn telefoon. Helaas kon hij de telefoon niet repareren, maar hij heeft me wel geholpen goede accessoires te kopen en extra service geboden! Ik was heel blij!
Goed geholpen zeer vriendelijk personeel. Kreeg precies wat ik zocht zonder maar dit duurdere model kan nog meer. Netjes gratis de data voor me over gezet. Ook na aankoop goed te woord gestaan. Toppers,
Door een jongen geholpen die Berkay heet. Hij heeft mij geweldig geholpen!
Vaardig en behulpzame medewerkers!!
Goede service, verstand van zaken en vriendelijk personeel.
Als je een nieuw toestel wilt helpen ze je graag. Maar voor service of informatie hebben ze geen tijd en is men niet bereid je te woord te staan. Ze zijn heel druk met elkaar en met koffie drinken maar behulpzaam naar de klanten toe zijn ze niet. Nee, was vroeger wel een leuk bedrijf maar nu is het beter ergens anders heen te gaan.
Gisteren hier geweest om een toestel te verlengen, Vrouwtje was al een heel apart figuur, Haar collega was mee dood dan levend, Abbnement verlengen kon niet door een krediet check, Tog terug gegaan naar KPN en hier lukt het wel
Hele goede service, uitleg en zeer vriendelijk personeel.
Michel heeft mij uitstekend geholpen met een goedkoper abonnement, maar ook met allerlei instellingen op mijn telefoon. Dank je wel, ook voor de koffie!
Was goed maar nu !!@ baggerwinkel vind niet gek dat ze helemaal kapot gaan. personeel is slechter dan slecht 1 meid die er staat kan geen eens normaal nederlands.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid