facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Phoenix Woonwarenhuis

Phoenix Woonwarenhuis

Info

Phoenix Warenhuis heeft ook een webshop: www.phoenixwebshop.nl

Geschiedenis

Woonwarenhuis Phoenix bestaat al ruim vijftig jaar. Het bedrijf, dat bijna onder de rook van centrumgemeente Oud-Beijerland in de Hoeksche Waard ligt, opereert op markt van partijgoederen. Dit betekent dat grote partijen worden ingekocht, waardoor de artikelen tegen zeer scherpe prijzen kunnen worden aangeboden aan particulieren en groothandels.

Phoenix biedt een zeer uitgebreid en bijna wekelijks wisselend assortiment: speelgoed, huishoudelijke- en cadeau-artikelen, kleding, gereedschap, seizoenartikelen als tuinmeubelen en -accessoires, kerstartikelen en wintersportkleding. enz. enz. En dat allemaal tegen absolute bodemprijzen

Producten

Zeer breed en zeer afwisselend. Door het opkopen van partijen gaat ons assortiment van onderbroeken tot wijn en snowboards tot bedden.



"Woonwarenhuis Phoenix bestaat al ruim zestig jaar. Het bedrijf, dat onder de rook van centrumgemeente Oud-Beijerland in de Hoeksche Waard ligt, opereert op markt van partijgoederen. Dit betekent dat grote partijen worden ingekocht, waardoor de artikelen tegen zeer scherpe prijzen kunnen worden aangeboden aan particulieren en groothandels.Phoenix biedt een zeer uitgebreid en bijna wekelijks wisselend assortiment: speelgoed, huishoudelijke- en cadeauartikelen, kleding, gereedschap, seizoenartikelen als tuinmeubelen en -accessoires, kerstartikelen en wintersportkleding. En dat allemaal tegen absolute bodemprijzen!"
Adres: Stougjesdijk 137a, 3271 KB Mijnsheerenland
Telefoonnummer: 0186-615166
ln.xineohprm@ofni
Stad: Mijnsheerenland
Route: Stougjesdijk 137a
Postcode: 3271 KB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: phoenix folder aanbiedingen, mr phoenix, phoenix tuinmeubelen, intratuin numansdorp, phoenix website
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slimme-Koop Slimme-Koop 3 km Slimme-Koop een online dierenwinkel. Wij staan voor een goede service, snelle leverin...
Recensies
Wilde zo maar even er naar toe, gewoon snuffelen... En een pot met "witte stokjes" halen voor kleinkind, maar helaas niet aanwezig vandaag.
Leuke winkel met een enorm aanbod maar je moet met etenswaren goed naar de houdbaarheids datum kijken. Sommige produkten zijn tegen de datum aan. Verder zijn sommige prijzen duurder dan in de gewone supermarkt. Al met al best wel een hele leuke zaak waar je zomaar een uurtje zoet bent.
Warenhuis in grote loods met van alles en nog wat inclusief supermarkt met verpakte etenswaren en dranken. Ongezellige boel maar lage prijzen door opkoop.
Altijd leuk om even te neuzen, deze week kwamen we op de bonnefooi zonder in de nieuwsbrief/site te kijken wat het assortiment is en we hadden geluk. Er was heel veel etenswaar van Smaakt dus we hebben groot ingeslagen!
Fijne winkel, we hadden een kapotte jas en deze werd zonder problemen omgeruild terwijl hij toch gedragen was. Top service
als je gewoon goedkoop wil winkelen zonder een doel kom je toch met diverse aankopen naar buiten heel leuk
Hele leuke winkel!! Echt een aanrader. Is van alles te koop!
Leuk en groot warenhuis, groot assortiment en mooie meubels. Er was een gezellige kerst sfeer/show aanwezig. Veel parkeer mogelijkheden en gratis.
Gewoon leuk om af en toe eens te shoppen, altijd wel weer wat anders te vinden.
Heel ruime winkel, waar echt letterlijk uit alle categorieën wel een product verkocht wordt
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Phoenix Woonwarenhuis met het openbaar vervoer


Stougjesdijk, Blauwe Steenweg 220 meter
664
667
669
Stougjesdijk, Blauwe Steenweg 390 meter
664
667
669

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid