facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Philips Fruittuin

Philips Fruittuin

Info

Philips Fruittuin
Landwinkel Philips Fruittuin
Pannekoekenhuis De Proeftuin
Trefpunt PIT bezoekerscentrum/vergaderlokatie



"In onze Landwinkel vind je appels en peren recht uit onze eigen boomgaard, met zorg voor gezondheid en milieu geteeld. Naast het eigen fruit en onze sappen, verkopen we een groot assortiment ambachtelijke producten uit de streek en biologische producten. Van vergeten groenten en speltbrood, tot chutney en kaas, van boerenijs tot appelchips. Dat is pas heerlijk genieten!"
Adres: Oirschotsedijk 14a, 5651 GC Eindhoven
Telefoonnummer: 040-2621453
Stad: Eindhoven
Route: Oirschotsedijk 14a
Postcode: 5651 GC



op zoek naar gerelateerd: Philips Fruittuin kinderfeestje, Philips Fruittuin restaurant, Pannenkoeken Eindhoven, Philips Fruittuin route, De Fruittuin, De Proeftuin Eindhoven, Fruittuin helmond, Pit philips fruittuin
Recensies
Nette prijzen, vriendelijk personeel, mooie producten. Ik was er met 2 kleinkinderen en een hondje. Hond geen probleem mits goed aangelijnd. Vragen van de kids werden met geduld beantwoord. We kochten geitenkaas overheerlijk en wat fruit ook heel erg lekker. Kids waren erg enthousiast over heel de entourage: wandelen tussen de appelbomen, spelen in het speeltuintje, pannekoek op het terras en tot slot een bezoekje aan deze fijne winkel!
Super winkel, met flessen melk zoals vroeger, echte melk zoals 50 jaar geleden. Super smaakvol, rechtsreeks van de Koe.
Mooie plek, leuke zaak met een fijne sfeer en bediening.
Voor 44 euro fruit geplukt met kinderen en kleinkinderen. Maar ondanks dat op de site staat dat het restaurant open is tot 20.00 uur konden wij om 16.00;niks meer bestellen. Erg slecht
Mooi rustig gelegen terras tussen de fruitbomen; Om 4 sterren in te vullen zou ik bijvoorbeeld betere stoelen op het terras verwachten, zodat ik comfortabel kan genieten van mijn drankje.
Bezoek gebracht aan de fruitplukdagen in september. Wat tof om samen met de kinderen appels en peren te plukken en een hele tas te vullen! Naderhand nog wat drinken en een punt appelgebak, en het uitje is compleet.
Heel schoon en gezellig. Leuke dames in de winkel. Heerlijk caramel ijsje gegeten bij restaurant. Heerlijke rustige sfeer. Prachtig om de appel en perenbomen te zien.
Voor de eerste keer, na wat gerommel met de navigatie, geweest. Een neef van ons werkt hier en die heeft al honderd keer gevraagd: "wanneer komen jullie eens een keer?". Nou vandaag dus. Alles perfect geregeld. Personeel is zeer bedreven en vriendelijk. Via via begrepen dat de peren triple lekker is, en idd die is super lekker..... helemaal in combinatie met een perenpannenkoeken uit eigen boom de peren althans. Direct in het winkeltje wat flessen meegenomen. Enfin, lekker zitten tussen de fruitbomen en genieten. We komen weder!
Veel producten. Appels zijn wel snel slecht en zacht kun je niet lang bewaren. Deze waren in november gekocht en koel bewaard!
Een mooie plaats voor een gezellige dagjeuit
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Philips Fruittuin.

Eindhoven boerderij

openingstijden, locatie, vervoer. Oirschotsedijk 14a kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Philips Fruittuin adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Philips Fruittuin. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Philips Fruittuin delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid