facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Philia Uitvaartbegeleiding

Philia Uitvaartbegeleiding

Info

Ik sta naast je om te begeleiden bij het vormgeven van een passend afscheid. Het gaat er niet om wat gebruikelijk is maar wat past bij de overledene.



"Philia Uitvaartbegeleiding is een uitvaartonderneming in de Hoeksche Waard.Een jonge frisse uitvaartonderneming die naast zorg, persoonlijke aandacht en betrokkenheid vooral werkt vanuit respect voor ieders gewoonte en gebruik.Uitvaartbegeleidster Peggy de With werkt vanuit rust, past zich aan in elke situatie en volgt in sfeer en gewoontes. Daarbij is goed luisteren haar talent.Geen geheimen over de uitvaartkosten. Heldere begroting vooraf. Uitvaartkosten zonder provisie één op één op factuur.Het gaat er niet om wat gebruikelijk is maar wat past bij het geleefde leven.Werkgebied: Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Puttershoek, Numansdorp, Heinenoord, Strijen, Strijensas, Goudswaard, Piershil, Klaaswaal, Mijnsheerenland en omgeving"
Adres:
Telefoonnummer: 06-11193077
Stad: Zuid-Beijerland


Recensies
Peggy van Philia Uitvaartbegeleiding heeft ons uitstekend begeleid en geholpen bij de uitvaart van onze moeder. Haar respect, betrokkenheid en liefdevolle houding creëerde rust. Ze heeft ons dan ook echt ontzorgd tijdens deze heftige periode. Ook heeft ze steeds goed meegedacht en waardevolle ideeën aangedragen om de uitvaart zo passend mogelijk te maken bij hoe onze moeder was. Ook na de uitvaart bood ze nog steun aan ons gezin en kwam ze nog met goede suggesties over hoe wij nu verder kunnen met onze levens en het geheel een plekje kunnen gaan geven. Gedurende het hele proces hebben wij altijd het gevoel gehad dat ook zij het beste voor het afscheid van onze moeder wilde en daarvoor deed ze ook echt haar best. We willen haar dan ook middels deze weg nogmaals bedanken voor het schitterende afscheid van onze lieve moeder.
Peggy van Philia Uitvaartbegeleiding heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart van onze zoon Koen uniek, warm, waardig en waardevol was. Zij kan in een hectische, chaotische tijd dat voor elkaar krijgen in dat wat je nodig hebt. Zij is in staat om persoonlijke wensen om te zetten in een uniek afscheid, waar we haar zeer dankbaar voor zijn. Van het balsemen tot het wrappen van de kist door Studio Hemeltelief, al die mooie lichtjes en een alternatief voor bloemen verzorgd door Plukhoek Mookhoek. Ook na de uitvaart staat Peggy voor je klaar, ook dan kun je met vragen terecht. Wij kregen een persoonlijk geschreven lied voor Koen, door Martine van Wensveen van Troostmuziek, als cadeau. Dit heeft ons troost en rust gegeven. Uren tellen niet bij haar, Peggy meet met de menselijke maat. Peggy, dank je wel uit de grond van ons hart.
Peggy van Philia uitvaartbegeleiding heeft ons in een moeilijke tijd begeleid en geholpen keuzes te maken voor de uitvaart en crematie van mijn vader. Doordat zij nieuwe mogelijkheden aandroeg liet zij zien dat onze wens om het anders te doen dan de standaard een logische keuze was om mijn vader te laten zijn wie hij was en dit goed naar voren te laten komen tijdens de uitvaart, in de kaart de bloemen en informele locatie. Heel blij dat Peggy op ons pad is gekomen. Hopelijk krijgen anderen ook deze mogelijkheid. Een echte aanrader wanneer het nodig wordt...
Zeer prettige ervaring met Peggy van Philia Uitvaartbegeleiding. De persoonlijke touch, de snelheid van antwoorden, de mogelijkheden voor de uitvaart waren zeer content. Het afscheid was daardoor zoals we wilden.
Heel fijn geholpen na het plotseling overlijden van mijn moeder. Stap voor stap, wat heel prettig is als je op zo'n moment niet weet waar je allemaal over na moet denken.
Respectvol..liefdevol..behulpzaam..alles wat je maar kan wensen in een moeilijke tijd ..Peggy was precies wie we nodig hadden om ma haar laatste wens tevolbrengen..super bedankt ..
Wij hebben een zeer fijne en warme ervaring met Peggy. Het waren heftige tijden en dit heeft ze goed begeleid. Dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid