facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Phicoop Ospel

Phicoop Ospel

Info

Full service Coop Supermarkt.



"Coop gelooft al meer dan 125 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je 't verschil! Coop heeft ruim 300 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij ons bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie."
Adres:
Telefoonnummer: 0495633072
Stad: Ospel


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fiesta Grill Fiesta Grill 290 meter 2x de partypannen gehad. uitstekend verzorgt en hartstikke lekker.
Rita's geboortekisten Rita's geboortekisten 1 km Leuke spulletjes
Exotisch Plantencentrum Ospel Exotisch Plantencentrum Ospel 1 km Een zeer mooi zaak uit gebreide keuze aan planten voor ieder wils is er iets.
Jacobs Caravans Jacobs Caravans 1 km Kleine storing netjes opgelost bedankt we zijn blij met de aankoop
Harald Jacobs Caravans Harald Jacobs Caravans 1 km Eerlijk en correct persoon, Harald is een man van zijn woord!
Peelviervoeters Peelviervoeters 3 km Super bedrijf met super service
Kiss My Art & Design Kiss My Art & Design 3 km Leuke winkel kekke spullen, retro en vintage, art deco en tribal etc
Koos Vaes vof  Siergrassen Koos Vaes vof Siergrassen 4 km Heerlijk vlees en goede kwaliteit voor een goede prijs!
Recensies
Kleine winkel. Draagt de naam COOP maar de aanbiedingen van COOP gelden niet. Verkoopt producten van de Plus maar ook aanbiedingen van de Plus gelden niet. Enige winkel in het dorp dus duurder dan gemiddeld
Mooie overzichtelijke winkel met een ruim assortiment
Zijn een weekend weg in het zuiden van het land en kwamen uit bij deze winkel voor wat boodschappen. Ruim assortiment en zeer vriendelijk personeel.
Onverwacht toch een groot filiaal. Helaas zonder slijterij.
Prima supermarkt. Niet heel groot waardoor er net iets minder keuze is dan bij andere grotere supermarkten, maar het assortiment is evengoed prima te noemen. Handig is dat er ook een geldautomaat in het pand aanwezig is en dat het ook meteen een PostNL punt is. Er is voldoende parkeergelegenheid als je met de auto komt, zowel op straat als op de parkeerplaats die direct naast het pand gelegen is.
Gun graag de kleinere dorpwinkels hun omzet. Online bestelling gaat niet goed, probeer hier contact over te zoeken maar niemand weet iets. 3 telefoonnummers gebeld zonder resultaat. Of ik een email wil sturen. Email gestuurd en einde dag reactie. Ik had naar de winkel moeten bellen en die hadden het op kunnen lossen???? 3 x gedaan maar daar geen idee waar ik het overhad. In de mail geen excuses en mij het gevoel geven dat ik stom ben. Jammer dan toch maar de omzet van €160,,- naar de Albert Heijn en doe geen boodschapen meer bij de Coop. Een excuus had voldoende geweest en waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden.
fijne winkel vriendelijk personeel en ze prijzen het spul wat aan de datum is ruim voor tijd goed af voor de helft van de prijs en dan hup de diepvries in ze hebben goed vlees ed. dus niks mis mee lekker goedkoop en lux eten op die manier verder zijn ze ook niet duur ben hier altijd vreemd genoeg veel minder kwijt als bij de coop bij ons in meijel zeker een aanrader
Vriendelijk personeel en ruim assortiment voor een dorpsupermarkt
De coop moet blijven
Fijne uitgebreide dorpswinkel. Hebben alles wat je nodig hebt Een goede supermarkt is voor iedere dorpskern erg fijn. Daar hoort deze in Ospel zeker bij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid