facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pfixx Solar B.V.

Pfixx Solar B.V.

Info

Pfixx Solar B.V. is specialist op het gebied van zonne-energie systemen. Pfixx levert hoogwaardige zonnepanelen aan zowel de particulier als bedrijven.



"Pfixx Solar is specialist op het gebied van zonne-energiesystemen."
Adres: Het Kattenburg 3, 7041 AS 's-Heerenberg
Telefoonnummer: +31 (0)314 674 112
Stad: 's-Heerenberg
Route: Het Kattenburg 3
Postcode: 7041 AS



op zoek naar gerelateerd: Austa zonnepanelen, Zonnepark Azewijn, Zonnepanelen Aruba
Recensies
Het moest er een keer van komen, zonnepanelen! Na beetje zoekwerk kwam ik uit bij Pfixx Solar . Na inventarisatie konden ze binnen enkele weken al geplaatst worden, nu liggen ze er 3 maanden op en meer dan tevreden. Tevreden over de snelheid en het communiceren tussentijds . Ik zeg doen !
Afgelopen week heeft het team de zonnepanelen gemonteerd. Keurig op tijd, alles correct werkend achter gelaten en prettig in de omgang. Vakmensen! Bedrijf komt afspraken goed na.
Het hele team rondom Pfixx Solar heeft vakwerk afgeleverd. Vanaf de offerte tot aan de oplevering zijn wij uitermate tevreden ! Betrouwbaar en een aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid