facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peuterspeelzaal Heemkids

Peuterspeelzaal Heemkids

Info

Heemkids is een peuterspeelzaal voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar.
Heemkids heeft een nauwe samenwerking met basisschool 't Heem. Samen zetten wij in op een doorgaande leerlijn om de overgang van peutergroep naar basisschool zo klein mogelijk te maken.
Ma

Geschiedenis

Peutergroep Heemkids geeft peuters de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen en voor te bereiden op de basisschool. Hierbij staat plezier, respect en jezelf zijn centraal. Heemkids zet in op de brede ontwikkeling van peuters. Het gevarieerde aanbod aan activiteiten geeft peuters de kans zich te ontplooien. Daarbij wordt een uitdagende speelomgeving geboden waar de peuters worden aangezet tot spelen. Iedere peuter mag daarin zijn eigen keuzes maken.



"Kinderopvang Heemkids, dé peuterspeelzaal in Nijverdal!Heemkids in Nijverdal geeft peuters de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen en voor te bereiden op de basisschool. Hierbij staat plezier, respect en jezelf zijn centraal.Heemkids zit in op de brede ontwikkeling van peuters. Het gevarieerde aanbod aan activiteiten geeft peuters de kans zich te ontplooien. Daarbij wordt een uitdagende speelomgeving geboden waar de peuters worden aangezet tot spelen. Iedere peuter mag daarin zijn eigen keuzes maken."
Adres: Schubertstraat 18, 7442 HL Nijverdal
Telefoonnummer: 0621438206
Stad: Nijverdal
Route: Schubertstraat 18
Postcode: 7442 HL


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid