facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peuterplanbord

Peuterplanbord

Info

Het planbord voor jonge kinderen! Werkt met vrolijke pictogrammen en helpt bij zelfredzaamheid en tijdsbesef.

Geschiedenis

Peuterplanbord is de facebookpagina van peuterplanbord.nl. Wij houden ons bezig met ontwerp en ontwikkeling van speelse en vrolijke magnetische planborden en pictogrammen voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

Adres: Pippelingstraat 11, Utrecht (stad)
Stad: Utrecht
Route: Pippelingstraat 11



op zoek naar gerelateerd: planbord kind autisme, weekplanner kind ikea, pictogrammen dagindeling, weekplanner kind pictogrammen, planbord kind ikea, pictogrammen voor thuis, planbord morgenster, weekplanbord voor thuis
Recensies
Leuke producten die aansluiten bij de behoefte en een uiterst klantgerichte bediening! Aanbeveler voor iedereen die op zoek is naar een goede oplossing om met en voor je kinderen overzicht te brengen in de de drukte van vandaag.
Kwalitatief goed product. Snel en deskundig advies indien nodig.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Peuterplanbord. Pippelingstraat 11 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Peuterplanbord adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Peuterplanbord. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Peuterplanbord delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid