facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peuteropvang Peutergaarde & Peuteropvang De Rozentuin & Peuterpalet

Info

Peuteropvang Peutergaarde, De Rozentuin en Peuterpalet: Professionele kinderopvang in Rozenburg die uw kind een voorsprong geeft!

Geschiedenis

Bij peuteropvang Peutergaarde en peuteropvang De Rozentuin en peuteropvang Peuterpalet inRozenburg kunnen peuters vanaf twee jaar niet alleen lekker spelen en andere kinderen ontmoeten, maar ze zetten ook nog een extra stapje in hun ontwikkeling. In een omgeving die helemaal voor hen is ingericht leren peuters samen met andere kinderen spelen, samen het speelgoed delen. Ze leren grenzen kennen en voelen zich gewaardeerd. En ze ontwikkelen er allerlei vaardigheden.



"Peuteropvang Peutergaarde bevindt zich samen met BSO Ratjetoe binnen PCBS De Regenboog. Wij zijn een Lekker Fit! locatie met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van elk kind. Bij ons kunnen kinderen naar hartenlust spelen en de natuur beleven in onze eigen speeltuin. Wij werken met een VVE programma Voorschoolse – en vroegschoolse educatie om de ontwikkeling van peuters optimaal te stimuleren en voor te bereiden op de basisschool."
Adres: Perengaarde 1, 3181 PV Rozenburg, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0181-218280
Stad: Rozenburg
Route: Perengaarde 1
Postcode: 3181 PV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderdagverblijf Rozemarijke & BSO Ratjetoe & BSO Chill & BSO De Rank Kinderdagverblijf Rozemarijke & BSO Ratjetoe... 634 meter Hele slechte kinderopvang
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid