facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peugeot Haaima Bergum

"Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Wij bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn ambitieus en voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio.We hebben duurzaamheid en kwaliteit, in combinatie met persoonlijke aandacht, hoog in het vaandel staan.Met de merken Peugeot, Opel, Citroën en Suzuki zijn wij jouw mobiliteitspartner in Friesland en de Noordoostpolder.Daarnaast, hebben wij drie autoschadebedrijven, een autoruitservicebedrijf, een autopoetsbedrijf, een fotostudio voor de occasions en een eigen leasemaatschappij FGD Lease."
Adres: Mr. W.M. Oppedijk v. Veenweg 34, 9251 GA Bergum
Telefoonnummer: 0511-469822
Stad: Bergum
Route: Mr. W.M. Oppedijk v. Veenweg 34
Postcode: 9251 GA



op zoek naar gerelateerd: Occasions Burgum, Peugeot Haaima Leeuwarden, Haaima occasions, Haaima Wirdum, Haaima Hylkema vestigingen, Citroën Haaima Hylkema, Haaima Hylkema Emmeloord, Haaima Hylkema Sneek
Recensies
Prima service, vriendelijk en deskundig geholpen. Bovendien was de koffie voortreffelijk en gratis. Een dikke pluim voor dit filiaal in Burgum.
Vandaag is mijn Peugeot 508 hybride afgeleverd door Bas Visser. Alles top verzorgd en volgens afspraak. Ben blij met mijn fantastische auto en puike Peugeot garage!!
Peugeot 208 e voor de eerste service beurt gebracht. Alle aangeven punten zijn keurig opgelost , kosteloze update van de navigatie ,vriendelijk en behulpzaam personeel en een gratis leenauto.
In december 2021 een mooie Peugeot gekocht en misschien twee weken later ging de auto stuk. Met pech langs de kant van de weg. Medewerkers van Haaima Burgum hebben het voertuig opgehaald en gerepareerd. Kosten: 0 euro. Echt super service.
prima bedrijf, hier heb ik mijn smart for four gekocht heel erg tevreden.
Deskundige vaktechnische uitstekende service, zeer snel en uiterst vriendelijk, staan altijd voor je klaar en hebben ondanks alle drukte alle tijd voor je.
Goed en snel geholpen bij uitlezen van motormanagement. Goed advies en vlot nieuwe accu plus een fabrieksupdate onder garantie. Voor een auto van 6 jaar oud. Kon allemaal direct en zonder extra afspraak. Keurig.
Vakkundig en zeer vriendelijk personeel. Je bent hier zeker geen nummer maar een persoon. Altijd attent en de medewerkers weten wie je bent. Vriendelijke uitstraling en mooie omgeving.
Vriendelijke verkoper Bas. Mijns inziens een goede prijs voor mijn inruil auto gekregen.
Nadat door een auto-ongeluk onze Peugeot Partner naar de schroothoop moest en wij zonder vervoer stonden, heeft Bas Visser onze zorgen uit handen genomen. Tot het moment dat we een nieuwe auto kochten konden we een leenauto gebruiken, zonder voorwaarden. Hij heeft gezocht naar een vervangende, gelijkwaardige auto voor ons en gevonden. Vandaag onze eigen auto gekregen, we zijn er heel erg blij mee. Ook de mensen van de werkplaats en de administratie/receptie hebben ons heel vriendelijk geholpen en waren altijd bereid iets voor ons uit te zoeken. Kortom: 5 sterren en heel dik verdiend. Een Top-bedrijf, zoals je ze niet zo vaak tegenkomt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid