facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pettsome

Pettsome

Info

Hé jij daar,
Pettsome is gestart omdat wij allebei van (huis)dieren en voornamelijk van katten houden. Want kom op zeg.....
Je komt thuis en wie zit daar trouw op je te wachten
Precies jouw 4-voeter!



"Pets Place Naaldwijk is dé dierenspeciaalzaak bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar het lekkerste hondenvoer, speeltjes voor je kat of het beste advies voor jouw huisdier, bij Pets Place ben je aan het juiste adres.Met een gespecialiseerd team staan we voor je klaar in de winkel, waar we jou en je huisdier kunnen helpen met het beste advies. Specifieke vragen over gezondheid, dieetvoeding, verzorging en gedrag; kom eens langs en wij helpen jullie op weg. Op zoek naar net dat beetje extra voor je geliefde huisdier? Bezoek onze winkel tijdens een van onze winkelevents en volg Pets Place op Facebook en Instagram. Uiteraard is jouw huisdier ook van harte welkom in onze winkel, voor een aai, knuffel of iets lekkers."
Adres:
Telefoonnummer: +31611291384
Stad: Naaldwijk



op zoek naar gerelateerd: Hondentrimsalon Naaldwijk, hondentrimsalon 's-gravenzande, Hondentrimsalon Monster, Hondentrimsalon Westland, Dagopvang ouderen Delft, Ontmoetingscentrum Mozartlaan, Ontmoetingscentrum Pijnacker, Roobol Zwijndrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Britt's Closet Britt's Closet 521 meter We zijn fijn geholpen en er werd goed met ons meegedacht. Weer een heel plezierige er...
Boho Rebel Boho Rebel 712 meter Superleuke fashion shop! Gezellige winkel met behulpzaam personeel! Ook leuke gifts!
Zazell Fashion Zazell Fashion 715 meter Leuke winkel je wordt altijd goed geholpen en met een volle tas naar buiten. Ze hebbe...
Dump Naaldwijk Dump Naaldwijk 740 meter Helemaal super alles wat te wilt hebben op gebied in ieder geval van darts
De Saac Lingerie Pop-up Store De Saac Lingerie Pop-up Store 781 meter Zeer goed geholpen uitstekende beha' Mooi badmode
Sisters Naaldwijk By Bianca Sisters Naaldwijk By Bianca 804 meter Super leuke winkel en vriendelijk personeel. Soms wat prijzig.
Fourteen Fourteen 815 meter Fourteen Men - Women verkoopt kleding van gerenommeerde merken. Kleding die opvalt in...
Den Haan Den Haan 905 meter Bepaal je stijl bij Den Haan in Naaldwijk. Loop voorop en denk vooruit. Verleg je gre...
Shoeby Kids Naaldwijk Shoeby Kids Naaldwijk 906 meter Leuke kinder kleding prijzen zijn redelijk.
Tom Tailor Store Tom Tailor Store 945 meter Mijn vrouw ging hier shoppen. Terwijl zij deskundig te woord werd gestaan door het vr...
Calavera Fashion Calavera Fashion 1 km Fashion with a deadly design
Recensies
Leuke dierenwinkel. Leuke spulletjes voor de vissen ook. Alleen hoop ik dat de winkel zich gaat verdiepen in hamster scaping en de te kleine kooien gaat vervangen voor de juiste omvangs maten.
Nette en overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel. Goed schoon. Iets kleiner dan de gemiddelde pets place winkel, maar genoeg aanwezig.
Hele mooie en overzichtelijke dierenspeciaalzaak. Veel keus en goede hulp bij het zoeken van de producten en goede adviezen.
Mooie winkel met een ruim aanbod. Ik vind hier altijd alles wat ik zoek. De medewerkers geven je graag advies als je een vraag hebt.
Mooie en gezellige winkel met erg leuk personeel.en veel keuze.
Kwam hier een rat kopen maar die hadden ze helemaal niet.
Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Altijd alles in huis om de hond en dus de baasjes ook telkens weer tevreden te stellen.
Vriendelijk personeel , deskundig geven je goede raad voor je huisdier. Ook als een paard heb kan je hier terecht , ga eens langs dan weet of deze dierenzaak iets voor jou is. Hulphonden toegestaan , goed te doen met je rolstoel.
Hele leuke winkel, de medewerkers zijn heel aardig en nemen de tijd om alles uit te leggen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid