facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Petstra's Hakkenbar Meppel

Petstra's Hakkenbar Meppel

Info

Petstra's Hakkenbar is uw gecertificeerde van Bommel en van Lier schoenmaker waar u voor alle schoenreparaties terecht kunt. Tevens kunt u sleutels dupliceren van autosleutel tot huissleutel. Genomineerd als ''Beste Schoenmaker van Nederland''

Geschiedenis

Petstra's Hakkenbar levert de kwaliteit die van een gildeschoenmaker verwacht mag worden. Daarom zijn wij genomineerd voor Beste Schoenmakerij van Nederland.

Wij zijn gecertificeerd door Van Bommel en Van Lier en aangesloten bij de Nederlandse Schoenmakersvereniging en de Vereniging Schoenmakerspecialisten.

Het "Klaar-terwijl-u-winkelt"-principe wordt gehanteerd.

U bent van harte welkom bij Petstra's Hakkenbar, waar service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan!



"Reparatie schoenenSchoenreparatie. Sleutels. Ritsen rits stikken. Sneakers reinigen. Hak zool naaien. Lijm lijmwerk. Verkoop binnenzolen steunzolen. Wandel schoenen.Grisport. Anti rain. Schoenpoets.Veters. Poetsen. Borstel inpoetsen uitpoetsen.Lederwaren. Riemen. Lederen tassen tas.Leder. Autosleutel. Fietssleutel. Caravan sleutel.Gilde schoenmaker. Meppel.Beste schoenmaker van Nederland. 2e 2014. Sinds 1902.4 generaties Schoenmakers."
Adres: Grote Kerkstraat 6, 7941 LB Meppel
Telefoonnummer: 0522245087
Stad: Meppel
Route: Grote Kerkstraat 6
Postcode: 7941 LB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Sleutelservice Meppel, Autosleutel bijmaken Meppel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ziengs Schoenen Ziengs Schoenen 110 meter Er staat slechts 1 verkoopmedewerker in de winkel om een ieder te helpen. Na een kwa...
Eleveld Schoenen Eleveld Schoenen 169 meter goede schoenen winkel jammer dat ze er mee stoppen
Recensies
Top service! Ik zou bijna een hakkenbar dansje doen Mijn riem gratis ingekort. Zeker terugkomen bij deze zaak!
Top! Maakt schoenen waarvan je denkt dat ze niet meer te redden zijn als nieuw. Gewoon een vakman.
Super snelle service. Boven verwachting resultaat met mijn surfschoenen. Zo blijkt maar weer hoe ze hier van alle markten thuis zijn. Zeker een aanrader als je je favoriete schoenen een langer leven gunt.
Nieuwe hakken op mijn loopschoenen laten plaatsen. Ik was tevreden. Kon na een uur de schoenen weer ophalen.
Onwijs fijne service. vriendelijk personeel dat meedenkt bij bijzondere situaties spoed, hoge reparatiekosten. Ik kan mijn schoenen altijd snel weer ophalen. Ze zijn dan vakkundig gerepareerd tegen een voordelig tarief. Daarnaast geven ze advies over wat je zelf kan doen om de levensduur van schoenen te verlengen.
Snelle service! Mijn cowboylaarsjes gebracht en kon ze met een halfuurtje alweer ophalen. Afgesleten hakken mooi hersteld.
Super service! Hier kan ook zo nog is wat gerapareerd worden, met de dichte knip. Mooie ruime openingstijden. Klantvriendelijk.
Snelle service, klantvriendelijk en zeer behulpzaam! Denken echt met je mee!
Knap stukje werk geleverd voor een mooie prijs.
Snelle service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid