facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PetSecur

PetSecur

Info

Bij PetSecur is uw hond of kat verzekerd van de beste zorg tegen scherpe voorwaarden.



"PetSecur is de huisdierenverzekering voor baasjes. Voor zorgeloos meer plezier met je dier. Lage premies, complete dekking, geen gedoe.Je huisdier is als een deel van jezelf. Je zorgt er goed voor. Juist als het ziek is of een pootje breekt. Dan wil je goede zorg en weinig stress. PetSecur dekt je zorgkosten. Zodat jij kunt blijven doen wat je wilt. Door de Onderlinge Waarborg houd je samen met andere baasjes de premies laag. We betalen snel uit. Jouw plezier, samen verzekerd."
Adres: Postbus 5, 1243 ZG 's-Graveland (Noord-Holland)
Stad: 's-Graveland
Route: Postbus 5
Postcode: 1243 ZG



op zoek naar gerelateerd: PetSecur opzeggen, PetSecur pakketten, PetSecur inloggen, PetSecur hondenverzekering, PetSecur review, Actiecode PetSecur, PetSecur contact, PetSecur polisvoorwaarden
Recensies
Sinds een tijdje deze verzekering, niet gedacht met een jonge hond deze nodig te hebben. Achteraf toch nodig te hebben, declaratie indienen is erg makkelijk, na ongeveer 2 weken reactie en uitbetaling vrijwel onmiddellijk daarna. ik ben erg tevreden.
Huisdierverzekering die doet wat er is afgesproken, namelijk een deel van de gemaakte zorgkosten van ons huisdier vergoeden. Dekking is goed, echter geen 100% en een eigen risico. Dus geen volledige vergoeding van de gemaakte kosten. Dit was van tevoren bekend, dus geen probleem. Puntje van verbetering is de snelheid waarmee een claim wordt uitbetaald. Onze laatste claim heeft een week geduurd voordat er een bericht kwam dat er een uitbetaling zou plaatsvinden.
Klantvriendelijk te woord gestaan. Duidelijke informatie gekregen over de vergoeding van de behandeling. Medewerker nam alle tijd. Door de drukte wel een een aantal weken op de betaling moeten wachten. Nou is dat niet zo erg omdat het bedrag niet hoog was. Maar wanneer je voor grote kosten komt te staan, is het wel vervelend wanneer je zo lang op je geld moet wachten. Verder prima verzekering voor zover ik het kan beoordelen. Verbeterpunten: wachttijden telefoon en wachttijden vergoeding van de gemaakte kosten.
Goede prijs voor een huisdier verzekering, degelijke voorwaarden. Mijn claim duurde iets langer om gecontroleerd en uitbetaald te worden dan ze vermeld hadden staan, vandaar niet de volle punten. Maar verder helemaal tevreden mee!
Sluit hier geen verzekering af. Er is een reden dat Petsecur nergens in een top 10 van beste hondenverzekering voorkomt. Ze hebben goede branding, maar slechte service en slechte dekking. Daarnaast moet je inderdaad lang wachten op uitbetaling. Trap er niet in Groet, een ontevreden klant **REACTIE OP PETSECUR** Polisnummer is HV.104722. Mijn partner is de polishouder. Erg benieuwd waar jullie in de top 3 staan en erg benieuwd waarom jullie zeggen dat jullie de meest uitgebreide dekking hebben. Mijn dierenarts raadde jullie zeker niet aan en verwees me naar 2 andere verzekeraars.
Met het aanvullende pakket verzekerd voor 90% van de kosten gemaakt voor je huisdier? Zo lijkt het overzicht van de te dekken kosten je doen geloven. Helaas ben ik teleurgesteld en ontvang ik, door uitsluitingen, in plaats van ongeveer 450 euro, maar 135 euro uitgekeerd. Errrg jammer.
Blij met hun als verzekering , je kan met vragen terecht en ze tonen intresse in je huisdier omdat ze het beste willen , heb de afgelopen half jaar zoveel kosten moeten makem voor me 1 jarige mechelaar medisch door dat ik goed verzekerd ben scheelde het een hoop geld , ik heb 2 honden onder gebracht bij petsecure en zal in de toekomst het zo weer doen gr Hilda pelk
Hele fijne huisdierenverzekering! Je wordt goed voorgelicht, leggen alles uit als je iets niet begrijpt. En ook belangrijk, declareren gaat super makkelijk! Heel erg blij met mijn verzekering, al jaren!!
Met onze pup hebben we in het begin veel bezoeken aan de dierenarts moeten brengen. Petsecur heeft gelukkig snel uitbetaald en waren telefonisch heel goed bereikbaar en erg vriendelijk.
Dussssss Ik wil de verzekering opzeggen en moet mijn kat gaan opgraven uit de tuin om te bewijzen dat hij dood is anders betaal ik tot 1-7-2025 deze verzekering waar ik nooit heb kunnen declareren!!! Ik raad dit bedrijf echt niet aan! Zelfs de Hema verzekering is nog beter...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid