facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pets place XL Muiden

Pets place XL Muiden

Info

Pets Place XL Muiden gevestigd op het grote Maxis terrein in Muiden.



"Pets Place Muiden is dé dierenspeciaalzaak bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar het lekkerste hondenvoer, speeltjes voor je kat of het beste advies voor jouw huisdier, bij Pets Place ben je aan het juiste adres.Met een gespecialiseerd team staan we voor je klaar in de winkel, waar we jou en je huisdier kunnen helpen met het beste advies. Specifieke vragen over gezondheid, dieetvoeding, verzorging en gedrag; kom eens langs en wij helpen jullie op weg. Op zoek naar net dat beetje extra voor je geliefde huisdier? Bezoek onze winkel tijdens een van onze winkelevents en volg Pets Place op Facebook en Instagram. Uiteraard is jouw huisdier ook van harte welkom in onze winkel, voor een aai, knuffel of iets lekkers."
Adres: Pampusweg 5, 1398 PT Muiden
Telefoonnummer: 0294458588
Stad: Muiden
Route: Pampusweg 5
Postcode: 1398 PT


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hond wassen Pets Place
Recensies
Erg teleurgesteld. We wilden 3 visjes kopen voor in het aquarium. Liepen om 17:20 de winkel binnen, visjes geselecteerd en vervolgens gevraagd aan een medewerker om ze voor ons te vangen. Dit wilden ze niet doen omdat het net 1 minuut na half 6 was geweest winkel tot 6 open maar officieel verkopen ze geen vissen meer half uur voor sluitingstijd. Wat een stugheid. 1 min na de tijd, terwijl er amper iemand in de winkel was en 3 collega’s beschikbaar waren om te helpen. Niet te geloven, wat een klantvriendelijkheid, alsof ze niks willen verkopen.
Grote goed gesorteerde winkel. Maar wel navragen of ze hetgeen jij zoekt ook in de winkel hebben. Ik zocht een grote vogelkooi dieik op hun site had gezien, maar die kon je alleen online bestellen, jammer
Goeie service, vriendelijk personeel. Groot assortiment. Zeker geslaagd. Zal hier vaker een bezoek brengen.
Zeer groot filiaal van Pets Place. Ze hebben voor veel verschillende huisdieren een ruim assortiment. Met name voor de hond, kat en vis. De medewerker die ons hielp was vriendelijk en kwam met prima advies.
Lekkere grote winkel met alles wat je nodig kan hebben voor je huisdier... Ok, en ook al die dingen die je niet perse nodig hebt maar die wel gewoon ontzettend leuk zijn.
Mooie vissen die hier zwemmen en hebben een goed leven. En ze zijn helemaal niet duur. Goede winkel
Ruime keuze. Vriendelijk personeel dat alrijd bereid is om je vragen te beanwoorden en advies te geven
Superstore voor alle dierverzorging. Ik kom hier graag om de basisvoeding voor mijn labrador te haken, maar ook de snacks. Zeer uitgebreid assortiment en je kunt gratis voor de deur parkeren.
Nergens bakjes te vinden voor onze papagaaien kooien, hier gewoon geslaagd. Super.
Ik ga altijd met plezier naartoe, vind alles voor mijn huisdier,krijg ik nodige informatie, advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid