facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pets Place Lemmer

Pets Place Lemmer

Info

De leukste en gezelligste dierenwinkel van Lemmer



"Pets Place Lemmer is dé dierenspeciaalzaak bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar het lekkerste hondenvoer, speeltjes voor je kat of het beste advies voor jouw huisdier, bij Pets Place ben je aan het juiste adres.Met een gespecialiseerd team staan we voor je klaar in de winkel, waar we jou en je huisdier kunnen helpen met het beste advies. Specifieke vragen over gezondheid, dieetvoeding, verzorging en gedrag; kom eens langs en wij helpen jullie op weg. Op zoek naar net dat beetje extra voor je geliefde huisdier? Bezoek onze winkel tijdens een van onze winkelevents en volg Pets Place op Facebook en Instagram. Uiteraard is jouw huisdier ook van harte welkom in onze winkel, voor een aai, knuffel of iets lekkers."
Adres: vissersburen 50, 8531 EC Lemmer
Telefoonnummer: 0514565444
Stad: Lemmer
Route: vissersburen 50
Postcode: 8531 EC


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hengelsport Lemmer, Welkoop Lemmer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jikke's Garnalen Jikke's Garnalen 440 meter Ik heb een Kallax stelling met garnalen. Hiermee kweek ik, en er zullen ook af en to...
Recensies
Bij de Pets Place in Lemmer is er toegang voor een hond, kan deze gelijk wat lekkers uitzoeken. Wij hebben de producten snel gevonden die wij nodig hadden. Zij hebben de spullen die je verwacht dat zij hebben. Wij gaan zeker vaker hiernaartoe.
Voor al je dierbenodigdheden. En je wordt desgewenst vriendelijk en deskundig geadviseerd.
Klein filiaal van Pets Place. Naast veel dierenartikelen hebben ze ook een royale collectie sportvis artikelen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De inrichting is krap en rommelig.
Goede service en groot aanbod. Kan niets anders zeggen dan dat ik een zeer tevreden klant ben van deze Pets Place winkel.
Hengelsport materiaal is onderdeel assortiment. Sympathieke bediening Onlangs in juli 21 weer goed geholpen als klant.
Prima dieren winkel. Voldoende producten en kumdig personeel. Ook enkele beestjes te bekijken en te kopen vogeltjes konijntjes , vissen etc
Slechte service Nooit plastic tasjes Mensen weet ook niet waarover ze praten daar.
Uitgebreide keuze.
Medewerkers met kennis van zaken, altijd goede service
Het personeel is zeer behulpzaam. De winkel ziet er verder keurig uit en ze hebben hier een prima service, ook als je net iets terug komt wat stuk is of stuk is gegaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid