facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pets Place Leiden

Info

Pets Place Leiden is een Dierenspeciaalzaak met alles op het gebied voor uw huisdier. Voor hond, kat, knaagdier, vissen en vogels maar ook voor reptielen.



"Pets Place Leiden is dé dierenspeciaalzaak bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar het lekkerste hondenvoer, speeltjes voor je kat of het beste advies voor jouw huisdier, bij Pets Place ben je aan het juiste adres.Met een gespecialiseerd team staan we voor je klaar in de winkel, waar we jou en je huisdier kunnen helpen met het beste advies. Specifieke vragen over gezondheid, dieetvoeding, verzorging en gedrag; kom eens langs en wij helpen jullie op weg. Op zoek naar net dat beetje extra voor je geliefde huisdier? Bezoek onze winkel tijdens een van onze winkelevents en volg Pets Place op Facebook en Instagram. Uiteraard is jouw huisdier ook van harte welkom in onze winkel, voor een aai, knuffel of iets lekkers."
Adres: Vijf Meiplein 49, 2321 BT Leiden
Telefoonnummer: 0715790495
Stad: Leiden
Route: Vijf Meiplein 49
Postcode: 2321 BT


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 20:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Fijne zaak met ruim assortiment. Personeel kan ook goed adviseren en ze nemen de tijd voor je.
Wordt altijd goed en netjes geholpen en ik krijg altijd goed advies. Personeel zeer vriendelijk
Fijne winkel, uitgebreid assortiment. Altijd vriendelijk geholpen.
Voorraad niet op orde, en niet heel vriendelijk personeel. Ik bestel dan liever online, maar soms is het even niet anders.
Alles voor je lievelingetjes. Inclusief goed advies!
Vriendelijke medewerker, er lagen harde croissants ik maakte nog de opmerking 'of ze de warme bakker was' nee dat was ze niet maar de zgn. broodjes waren voor de honden. Medewerkers zijn daar heel kundig en altijd vriendelijk. Vind het een fijne zaak om te winkelen.
Ze verkopen hier geen vliegenmeppers
Hoop keuze voor je beestjes en dan maakt het niet uit welk beestje. Personeel altijd vriendelijk.
Kwam hier al tijd maar de klant vriendelijke is weg hier ik kom hier niet meer
Personeel is niet vriendelijk. Zijn erg onaardig!!!! zou meerdere artikelen kopen, door deze houding enkel hoognodige gekocht, ga hier niet mijn geld meer besteden... Tevens werd mij duidelijk zichtbaar dat zij klanten niet hetzlefde behandelen, dat vind ik echt niet kunnen... Hoop dat de eigenaar hier wat aan doet, ik rij voortaan liever door naar een andere dierenwinkel!! Hoop dat deze meiden de diertjes wel liefde kunnen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid