facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pets Place

"Pets Place Leusden is dé dierenspeciaalzaak bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar het lekkerste hondenvoer, speeltjes voor je kat of het beste advies voor jouw huisdier, bij Pets Place ben je aan het juiste adres.Met een gespecialiseerd team staan we voor je klaar in de winkel, waar we jou en je huisdier kunnen helpen met het beste advies. Specifieke vragen over gezondheid, dieetvoeding, verzorging en gedrag; kom eens langs en wij helpen jullie op weg. Op zoek naar net dat beetje extra voor je geliefde huisdier? Bezoek onze winkel tijdens een van onze winkelevents en volg Pets Place op Facebook en Instagram. Uiteraard is jouw huisdier ook van harte welkom in onze winkel, voor een aai, knuffel of iets lekkers."
Adres: 't Erf 13 , Leusden 3831 NA, NL
Telefoonnummer: 033 495 1997
Stad: Leusden
Route: 't Erf 13
Postcode: 3831 NA



op zoek naar gerelateerd: Dierenwinkel Amersfoort, Pets Place Meppel, Pets Place Nieuwegein, Pets Place Best, Pets Place Breda, Pets Place Ede, Pets Place Barendrecht openingstijden, Pets Place Boerenbond Deventer
Recensies
Pets Place is absoluut fantastisch! Als dierenliefhebber ben ik altijd op zoek naar de beste winkel voor mijn huisdierbenodigdheden, en Pets Place heeft al mijn verwachtingen overtroffen. De winkel heeft een uitgebreid assortiment aan producten voor allerlei huisdieren, van voeding tot speelgoed en alles daartussenin. Wat ik vooral waardeer aan Pets Place is de kwaliteit van hun producten. Ze bieden bekende merken aan die ik vertrouw, en ik weet dat ik altijd de beste producten voor mijn huisdieren krijg. Bovendien is het personeel altijd vriendelijk en deskundig. Ze staan altijd klaar om advies te geven en te helpen bij het maken van de juiste keuzes. De winkel zelf is ook zeer goed georganiseerd en overzichtelijk. Het is gemakkelijk om te vinden wat je nodig hebt, en de schappen zijn goed gevuld. Daarnaast is het erg handig dat Pets Place zowel fysieke winkels als een online winkel heeft. Dit maakt het winkelen zeer flexibel en toegankelijk. Pets Place is niet alleen een winkel, het is een plek waar ik als huisdierbezitter graag kom. Het is duidelijk dat ze veel om dieren geven en zich inzetten voor het welzijn van huisdieren. Ze organiseren regelmatig evenementen en activiteiten om eigenaren en hun huisdieren te betrekken, wat ik echt waardeer. Kortom, ik kan Pets Place ten zeerste aanbevelen aan alle dierenliefhebbers. Ze bieden hoogwaardige producten, uitstekende klantenservice en een liefdevolle benadering van huisdieren. Het is de ideale winkel voor al je huisdierbenodigdheden!
Hele fijne winkel waar je altijd prettig en deskundig wordt geholpen! Ook de hond komt er graag:.
Goed advies,veel spullen voor dieren en nog normale prijzen.
Super klantvriendelijk en de eigenaar heeftbheek nuttig advies voor onze huisdieren
Vreemd personeel. Ik kocht hier een aantal maanden geleden een slipkettng voor mijn pitbull. Ik had de halsomtrek van mijn hond gemeten. De man die er werkte vertelde mij dat wat ik had opgemeten echt niet zou kunnen kloppen pitbulls zouden volgens hem echt wel een grotere maat nodig hebben. Ik zou het volgens hem verkeerd opgemeten hebben hoe dan... Kwam ook nog ergens een opmerking over domme blondjes voorbij.. Daarna nog 10x zeggen dat als het niet zou passen ik hem kon terugbrengen en omruilen. Spoiler: hij paste gewoon.
Vriendelijk personeel. Je moet hier alleen geen vis willen kopen, veel zieke vissen in de aquaria. Ik kwam om vissen te kopen, maar toen ik meerdere zwaar misvormde neon tetras zag ben ik snel weer weggegaan.
Vriendelijk en deskundig personeel. Altijd bereid om mee te denken en de klant van advies te voorzien
Goede kwaliteit van de producten, goed assortiment en héél klantvriendelijk en behulpzame medewerkers!
Fijne winkel netjes en vriendelijk.
Aardige eigenaar en top kwaliteit winkel met altijd deskunig advies. Zeker een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid