facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pets Place Borger

Pets Place Borger

Info

Voor alles voor uw huisdier, groot, klein, vliegend, lopend, zwemmend staan wij graag voor u klaar met advies, producten en leuke acties!

Geschiedenis

De beste vriend van uw huisdier



"Pets Place Borger is dé dierenspeciaalzaak bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar het lekkerste hondenvoer, speeltjes voor je kat of het beste advies voor jouw huisdier, bij Pets Place ben je aan het juiste adres.Met een gespecialiseerd team staan we voor je klaar in de winkel, waar we jou en je huisdier kunnen helpen met het beste advies. Specifieke vragen over gezondheid, dieetvoeding, verzorging en gedrag; kom eens langs en wij helpen jullie op weg. Op zoek naar net dat beetje extra voor je geliefde huisdier? Bezoek onze winkel tijdens een van onze winkelevents en volg Pets Place op Facebook en Instagram. Uiteraard is jouw huisdier ook van harte welkom in onze winkel, voor een aai, knuffel of iets lekkers."
Adres: Hoofdstraat 53, 9531 AC Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599 238328
Stad: Borger
Route: Hoofdstraat 53
Postcode: 9531 AC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Pets Place Facebook, Pets Place IJsselstein, Pets Place Boerenbond Deventer, Pets Place Alkmaar, Pets Place Venlo, Pets Place Instagram, Mag je hond mee naar Pets Place, Klachten Pets Place
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Royal Canin Royal Canin 7 meter
Recensies
Hele fijne mensen! Met een goed en eerlijk advies. Ik heb wel eens wat nodig voor me rottweiler! Deze mensen zijn eerlijk en hebben ook intresse.
Niet al te grote winkel maar erg vriendelijk geholpen.
Ideaal zo'n dierenspeciaalzaak in eigen dorp
Gezond konijnenvoer voor o.a Franse Hangoren
Zeer goed geholpen. Goed advies gekregen over de voeding voor onze pup
Prima winkel, goed advies, vriendelijk personeel.
Altijd leuk om daar met te hond te komen.
Pet's Place Borger is een kleine zaak waar je een hoop kunt halen. De winkel is wat aan de kleine kant. Het personeel werkt er met plezier en straalt dat ook uit. Je kunt voor de deur parkeren. Enige nadeel zijn de prijzen, die van Pets Place redelijk duur zijn. Ook zijn er weinig aanbiedingen, wat ik wel jammer vind. Ik geef Pets Place Borger 4 verdiende sterren.
Nette winkel wordt er goed geholpen. Dier en mens vriendelijk staan open voor een goed advies.
Heel fijne winkel met goed assortiment en vooral deskundig personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid