facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pets Place Boerenbond Zwaagdijk

Pets Place Boerenbond Zwaagdijk

Info

Pets Place Boerenbond Zwaagdijk; dé dierenwinkel voor Westfriesland, gevestigd in Winkelhart Zwaagdijk (www.winkelhartzwaagdijk.nl).

Geschiedenis

Pets Place | Boerenbond Zwaagdijk is onderdeel van een landelijke keten met 207 winkels en een webshop.

Pets Place biedt dan ook een ruim assortiment producten voor je huis- en erfdier. Je vindt er alles wat je voor je dier nodig hebt, zowel food- als non-food, gegarandeerd tegen de scherpste prijzen, met een deskundig advies en de meest persoonlijke aandacht die jij en je dier verdienen!

Boerenbond is de expert op het gebied van tuin en buitenleven. Bij Boerenbond vind je alles voor je tuin. Ook ben je voor seizoensproducten bij ons aan het goede adres (denk bijv. aan kerstbomen en zwembaden).

Daarnaast trakteert Pets Place | Boerenbond haar klanten vier keer per jaar op een gratis magazine: Lief Dier. In dit trendy dierenblad lees je allerlei leuke, informatieve verhalen, rubrieken, interviews en reportages.



"Pets Place Zwaagdijk is dé dierenspeciaalzaak bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar het lekkerste hondenvoer, speeltjes voor je kat of het beste advies voor jouw huisdier, bij Pets Place ben je aan het juiste adres.Met een gespecialiseerd team staan we voor je klaar in de winkel, waar we jou en je huisdier kunnen helpen met het beste advies. Specifieke vragen over gezondheid, dieetvoeding, verzorging en gedrag; kom eens langs en wij helpen jullie op weg. Op zoek naar net dat beetje extra voor je geliefde huisdier? Bezoek onze winkel tijdens een van onze winkelevents en volg Pets Place op Facebook en Instagram. Uiteraard is jouw huisdier ook van harte welkom in onze winkel, voor een aai, knuffel of iets lekkers."
Adres: Zwaagdijk 227b, 1684 NG Zwaagdijk-Oost, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0228 76 90 35
Stad: Zwaagdijk-Oost
Route: Zwaagdijk 227b
Postcode: 1684 NG


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 16:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 20:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Pets Place koningsdag, Pets Place Goes, Pets Place winkels, Grote Pets Place, Boerenbond Zeist, Garantie Pets Place, Boerenbond Middelburg, Pets Place Zaandam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Royal Canin Royal Canin 0 meter
Recensies
Word altijd netjes geholpen door het personeel ook als je vragen hebt krijg je een vakbekwaam antwoord
Ik was bij de trimmer enze heeft het mooi gedaan ik heb weer een mooie hond ze was vriendelijk en niet al te duur
Helaas vorige week een slechte ervaring gehad in deze winkel, Wij hadden een munt gekocht om onze hond te wassen, nu bleek het systeem even niet te werken omdat de trimsalon van Petsplace het op haar naam had gezet.. Kan gebeuren natuurlijk! Helaas vond de trimster het erg vervelend dat wij gebruik gingen maken van het wasapparaat en dit liet ze dan ook blijken aan haar collega waar wij bij stonden! Door een aantal gemene opmerkingen te maken.. Wij hebben onze hond daarom, maar snel gewassen en niet eens afgedroogd, dit hebben we maar buiten het was apparaat gedaan. We voelden ons beide niet welkom door de houding van de trimster.. Haar collega was wel uiterst vriendelijk!
Super hondentrimster, geweldig assortiment en volgens mij met normale prijzen voor hun diensten en producten.
Mooie winkel met een uitgebreid assortiment. In mijn geval voor knaagdieren veel keuze en niet te duur.
Leuke winkel wel wat prijzig
Vriendelijk en alles voor de diertjes. Goed geholpen door een vriendelijke medewerker.
Mooie winkel met een ruim assortiment
Goed geholpen en geassisteerd.bij het plaatsen van de bench in de auto.
Fijne goed gesorteerde dierenwinkel, waar je je geld netjes terug krijgt als iets niet bevalt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid