facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pets Place Boerenbond Gemert

Pets Place Boerenbond Gemert

Info

Pets Place, de beste vriend voor je dier!

Geschiedenis

Pets place, de beste vriend van je dier!



"Pets Place Gemert is dé dierenspeciaalzaak bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar het lekkerste hondenvoer, speeltjes voor je kat of het beste advies voor jouw huisdier, bij Pets Place ben je aan het juiste adres.Met een gespecialiseerd team staan we voor je klaar in de winkel, waar we jou en je huisdier kunnen helpen met het beste advies. Specifieke vragen over gezondheid, dieetvoeding, verzorging en gedrag; kom eens langs en wij helpen jullie op weg. Op zoek naar net dat beetje extra voor je geliefde huisdier? Bezoek onze winkel tijdens een van onze winkelevents en volg Pets Place op Facebook en Instagram. Uiteraard is jouw huisdier ook van harte welkom in onze winkel, voor een aai, knuffel of iets lekkers."
Adres: kapelaanstraat 11a, 5421 DD Gemert
Telefoonnummer: 0492-362290
Stad: Gemert
Route: kapelaanstraat 11a
Postcode: 5421 DD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Pets Place Boerenbond Deventer, Pets Place Goes, Pets Place Barneveld, Pets Place winkels, Pets Place Zaandam, Grootste Pets Place
Recensies
Altijd goed en vriendelijk advies. Kom er graag. Ondanks dat het assortiment niet al te groot is, ga ik liever hierheen dan naar Uden.
Beetje achterin weggestopt, klein assortiment maar eerlijk en goed geholpen
Aardig personeel en goede service !
Zeer uitgebreid assortiment en geweldig personeel
Compliment aan Isa en Femke bij mijn keuze voor een nieuw krabmeubel; in de winkel zag ik de Adori Jesse maar die was niet op voorraad. Toen ik vroeg of ik heeeel misschien dat meubel mee naar huis mocht nemen, schroefden ze het vakkundig uit elkaar. Ondertussen hielpen ze ook andere klanten die binnen kwamen lopen. En... doordat ze bepaalde onderdelen compleet lieten, was de opbouw thuis voor mij een eitje. DANK klantvriendelijke dames!
Klein assortiment maar wel een nette winkel met vriendelijk personeel
Mooie en overzichtelijke winkel! Vriendelijke medewerkster gaf desgevraagd duidelijke uitleg over kattenvoeding. Ook regelmatig leuke aanbiedingen.
Aardig personeel. Prima collectie.
Adres klopt niet op de kaart en we kunnen het niet veranderen
Behulpzaam en eerlijk personeel Jolanda, Lesley en Vivienne . Ik kom er bijna elke week, mede door de goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid