facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pets Place Alkmaar 'de Hoef'

Pets Place Alkmaar 'de Hoef'

Info

Pets Place Alkmaar 'de Hoef' is het adres voor al uw dieren en dierbenodigdheden.

Geschiedenis

Pets Place Alkmaar 'de Hoef' is het adres van Alkmaar voor al uw dieren en dierbenodigdheden alsook voor het beste (en eerlijkste!) advies. Iedere maand staat de dierenarts bij ons in de winkel waar u tegen zeer gereduceerd tarief bv de jaarlijkse enting kunt laten geven aan u huisdier. Tevens hebben wij een gratis bezorgservice dus geen gesleep meer met zware zakken en verpakkingen!



"Pets Place Alkmaar is dé dierenspeciaalzaak bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar het lekkerste hondenvoer, speeltjes voor je kat of het beste advies voor jouw huisdier, bij Pets Place ben je aan het juiste adres.Met een gespecialiseerd team staan we voor je klaar in de winkel, waar we jou en je huisdier kunnen helpen met het beste advies. Specifieke vragen over gezondheid, dieetvoeding, verzorging en gedrag; kom eens langs en wij helpen jullie op weg. Op zoek naar net dat beetje extra voor je geliefde huisdier? Bezoek onze winkel tijdens een van onze winkelevents en volg Pets Place op Facebook en Instagram. Uiteraard is jouw huisdier ook van harte welkom in onze winkel, voor een aai, knuffel of iets lekkers."
Adres: Van Ostadelaan 268, 1816 JG Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 072-5119922
Stad: Alkmaar
Route: Van Ostadelaan 268
Postcode: 1816 JG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Pets Place hemelvaartsdag, Pets Place Goes, Pets Place winkels, Grote Pets Place, Pets Place Zaandam, Boerenbond Middelburg, Boerenbond Tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Qu-Bulls Qu-Bulls 5 km Exclusieve Hondenartikelen, Handgemaakt en Uniek.
Recensies
Ik ging voor een zwemvestje voor mijn teckel..de erg vriendelijke jonge medewerkster bood aan om meerdere maten mee te nemen zodat ik kon komen passen ! Ik ben niet van het online bestellen; ben ouderwets met aankopen dus was heel blij met deze topservice. Geslaagde aankoop; blitse gele zwemvest met handvat. De vaartocht in de Weerribben vond teckeltje geweldig...
Ben je op zoek naar iets voor je huisdier. DIT is de plek waar je moet zijn. De verkoopster nam alle tijd, liet geduldig me m'n gang gaan, en mocht zelfs een tuigje indien ik de kaartjes eraan liet, na 1 dag gebruik gewoon terugbrengen, mocht het TOCH niet goed passen... DAT noem ik pas klantvriendelijkheid!!
Prima service. We konden 3 zakken Biokat korrels terugbrengen buiten de 14 dagen omruiltijd. Onze kat is nogal kieskeurig. Dus nu veel Chicken & Tuna!
De jongeren die daar werken zijn super behulpzaam en erg leuk maar er werkt er een wat oudere vrouw en man wat een onbehulpzame chagrijn is dat zeg. Kom me hele leven lang al bij Pets Place en dit is de eerste x dat ik zo een trol heb moeten meemaken.
Prima geholpen. Heel vriendelijk en meedenkend.
Goede tekst en uitleg tijd nemende en aardige dames leuke winkel en hebben genoeg TOPPERS
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Vrijdag 3 juli 2020: Ik kwam om wat informatie in te willigen over de tandzorg van m'n poes. Op mijn vragen werd geen of nauwelijks antwoord gegeven, ik moest de informatie uit de medewerkster trekken. Na elke vraag keerde ze zich weer terug naar haar krantje en broodje, tot ik tot haar ergenis opnieuw een vraag stelde. Toen ik zei dat het echte probleem lag bij de geur van de adem van m'n poes omdat ik m'n poes wel eens een visje mag voeren was haar antwoord: 'Dan moet je je poes maar normale dingen voeren.' Werkelijk bizar. Heb ook nog steeds geen antwoord wat ik hier nou tegen kan doen, volgende keer rij ik wel een stukje om voor advies.
Goede kennis zaken, mooie winkel. Gezonde vissen gekocht met belangrijke info.
Klantvriendelijkheid ten top. Jongeman deed al het mogelijke om ons tevreden te stellen. Hij belde diverse keren- met succes- om ons het gevraagde product te kunnen leveren. Chapeau!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid