facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Petra Giesbergen

Petra Giesbergen

Info

Sjamaan, healer



"Sjamanisme voor beginners en gevorderdenOpleidingen, cursussen, workshopsOnline Fysiek en hybrideZie de agenda van onze website"
Adres: Heigatstraat 7, 4873 LK Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0765264002
Stad: Etten-Leur
Route: Heigatstraat 7
Postcode: 4873 LK


Recensies
Krijg uit het niets spam van deze club. Heb me nog nooit ingeschreven voor deze rommel, ken de club niet en de regels over dit soort mails zijn inmiddels vrij duidelijk. Dus Petra niet meer doen!!
Al mijn ervaringen benoemen is niet mogelijk 4 jaartrainingen oa , teveel maar allen positief en hebben mij de mogelijkheid gegeven te groeien en te leven vanuit mijn hart. De kracht, integriteit en liefdevolheid van Petra Giesbergen draag ik voor altijd bij mij. Manon
Nog altijd werken de intense ervaringen in me door die ik heb opgedaan onder de bezielende aegide van Petra Giesbergen. Wat een dynamiek in het hart, wat een diepe, stille inkeer ook in het eigen wezen.
Fantastische sjamanistische opleiding. Ik kom er al een aantal jaar met veel plezier en volg mooie ceremonies.
Een plek met opleiding waardoor je, als je daarvoor open staat, spiritueel kunt groeien , je hart opent en verrast wordt door de bijzondere ervaringen.
Ik heb deze plaats altijd als warm ervaren en de lessen en weekenden zijn erg verzorgd. Veel heb ik er kunnen leren en nog steeds. Ik kan iedereen aanraden deze plaats te bezoeken wanneer je echt wilt leren over of verdiepen van Siberisch sjamanisme.
Voor mij is het haast onmogelijk om met woorden te omschrijven welke mogelijkheden en kansen je bij Petra worden geboden om jezelf te ontwikkelen, leren enz. In 1 woord geweldige trainingen, opleidingen
Rustgevende ambiance, geweldige mooie mensen met een groot hart voor alles en iedereen die wel een steuntje in de rug, een hart onder de riem kunnen gebruiken.
Mooie plek, mooie mensen en dieren, met het hart op de goede plaats. Voor een ieder die zichzelf meer wil ontmoeten en zich wil bekwamen in het Siberisch sjamanisme zeker een aanrader!
De zorgvuldigheid waarmee hier de lessen worden verzorgd ben ik nog niet ergens anders tegengekomen. Een aanrader voor een ieder die wil kennis maken met en/of zich wil verdiepen in het Siberisch sjamanisme.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid