facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Petit Spa Arnhem

Info

No.1 Huidverbeterings-Specialist in Arnhem. Effectieve Gelaats-en Lichaamsbehandelingen uitgevoerd door ervaren schoonheidsspecialisten. Chemische Peelings, Permanent ontharen, Wax,Microdermabrasie,Microneedling,Acne,Pigmentvlekken,BABOR verkooppunt.

Adres: Boulevard Heuvelink 28a, 6828 KR Arnhem
Telefoonnummer: +31264457577
Stad: Arnhem
Route: Boulevard Heuvelink 28a
Postcode: 6828 KR


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schoonheidssalon Arnhem, Schoonheidssalon Arnhem Zuid, Gezichtsbehandeling Arnhem Centrum, Turkse schoonheidssalon Arnhem, Gezichtsbehandeling mannen Arnhem, Schoonheidssalon Arnhem Noord, Schoonheidssalon Arnhem Rijkerswoerd, City Spa Arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Royal Thai Massage & Spa Royal Thai Massage & Spa 668 meter Royal Thai - Massage & Spa de plek om heerlijk tot je zelf te komen en lekker te onts...
Recensies
Heel erg goed en vriendelijke personeel top!
Heerlijke plek voor een exclusieve behandeling en supergoeie service! Lekkere massage en dito producten. Wil je er naartoe, boek dan minimaal een week of 4 van tevoren maar dan heb je ook wat!
Erg fijn om hier te komen. vriendelijk en gezellig personeel. Ik heb een gezichtsbehandeling gehad 2x een massage en een O.P.I Gelcolor Wellness. Over alle ben ik erg tevreden.
Vriendelijk geholpen! Fijne producten! Nette salon.
Behandelingen zijn héérlijk en de producten fantastisch. Het personeel heel lief en het is er heel hygienisch. Ik zou vaker willen gaan maar tja.. de portemonnee hè..
Goed geholpen door Robin! Vriendelijk personeel en een prettige sfeer
Geweldige behandeling. Heel grondig en ontspannend. Ik woon in Amsterdam, maar ga zeker voor deze behandeling terugkomen bij Daisy.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid