facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peters Computers

Peters Computers

Info

Een uniek gezicht in de computerbranche door onze persoonlijke benadering en eigen technische dienst.

Geschiedenis

Het bedrijf Peters Computers is in 2003 opgericht door Harold Peters. Al snel daarna was een uitbreiding van het personeel nodig om aan de grote vraag van onze producten en diensten te kunnen voldoen.

Inmiddels is Peters Computers uitgegroeid tot de toonaangevende computerwinkel in de regio. Door eigen import en volume-inkoop, kunnen wij de consument, maar ook MKB en scholen in de regio een uitgebreid computerassortiment aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Door onze persoonlijke benadering en eigen technische dienst, geven wij een uniek gezicht aan de computerbranche.

Op dit moment is het personeelsbestand uitgegroeid tot 10 collega's. Vanwege het grote succes van Peters Computers, zijn we eind 2007 vanaf de Stationsstraat in Wierden verhuisd naar een nieuwe locatie. Deze is gevestigd aan de Rijssensestraat op nummer 15. Met voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij het pand en een makkelijke bereikbaarheid vanuit alle richtingen. Daardoor zijn wij nog beter in staat om aan de grote vraag naar onze diensten en producten te voldoen. Voor alle vragen en een eerlijk advies op het gebied van computer service kunt u bij ons in Wierden terecht!

Adres: Rijssensestraat 15, 7642CV Wierden
Telefoonnummer: 0546-575657
Stad: Wierden
Route: Rijssensestraat 15
Postcode: 7642CV



op zoek naar gerelateerd: Refurbished laptop, Expert computers, Computers Nijverdal, Refurbished computer set, Computer Lemelerveld, Multimedia Center, Intelligent PC, Game pc almelo
Recensies
Mooie kunst van vrouwen in de werkplaats, heren ga zo door.
Vakkundig personeel , en goede uitleg over het product
Klantvriendelijk bij nieuwe & refurbished apparatuur en helpen u graag verder bij eventuele computer problemen.
Een prettige computer winkel erg deskundige medewerkers en als groot voordeel, men kan donderdag en zaterdag gratis ,problemen met de computer aan de deskundige vragen en dan worden gratis advies gegeven
Refurbished laptop aangeschaft. Helaas na een tijdje problemen met SSD. Aantal keren kort contact gehad en besloten langs te gaan. SSD werd snel vervangen zonder problemen. De winkel is erg leuk en handig voor alle soorten Pc's ook gaming. Helaas zie je ze niet meer zo veel. Nette sevice! Ga zo door.
Vorig jaar refurbished laptop gekocht. Ik was zeer tevreden: mooie, snelle laptop, maar er was één probleem: de wifi-verbinding Ziggo viel geregeld uit. Toch wilde ik deze laptop graag houden. Twee keer terug geweest naar de winkel, telkens dingen vervangen, o.a. de wifichip. Hielp niet echt. Toen ik de derde keer terug kwam, greep de "baas" persoonlijk in: "Wij willen tevreden klanten", Er werd meteen een ander merk laptop gepakt met dezelfde mogelijkheden en prijs. .Deze werd klaargemaakt, met opnieuw half jaar garantie! .Zeer tevreden over deze laptop en de goede service van Peters Computers. Van harte aanbevolen!
In oktober afgelopen jaar een gebruikte laptop gekocht bij Peters.na een tijdje maakte de aan schakelaar slecht contact. Afgelopen week gebeld en vandaag heel erg netjes opgelost door gelijk te ruilen door een gelijk waardige laptop. Zeer perfecte service en dat in deze tijd dat de ondernemer met de verkoop in lockdown zit. Services is bij deze winkel nog met een grote hoofdletter.
Een fijne laptop voor mijn vrouw en een desktop voor mijzelf gekocht. Beide gebruikte apparaten met een SSD schijf. Prima service. De uitleg van de verkoper maakte voor ons de keuze eenvoudig. Hoop dat de computers nog een lang tweede leven krijgen Binnenkort moet ik tijd vrijmaken om de apparatuur te installeren.
Ik ben heel enthousiast over deze winkel. Alles is perfect: mijn laptop, de service en de manier waarop de mensen die hier werken met je meedenken. Ze zijn ook altijd bereid een stapje extra te zetten. Ik ben blij dat ik in Twente woon, en niet meer in de Randstad. Daar kom je dit niet tegen!!!
wat een super goede service, echt zijn dik tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid