facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Peters Aanhangwagens

Peters Aanhangwagens

Info

Alles onder één dak voor uw aanhangwagen, paardentrailer en menwagen!
Aankoop
Onderhoud, reparatie en keuring
Huren en leasen
Zelfbouw

Geschiedenis

Alles onder één dak voor uw aanhangwagen, paardentrailer en menwagen!
Aankoop
Onderhoud, reparatie en keuring
Huren en leasen
Zelfbouw



"Welkom bij Peters aanhangwagens de one-stop-shop voor al uw aanhangwagens . Met ruim 25 jaar ervaring in verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van aanhangwagens bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit aanhangers.Bij Peters kunt u een paardentrailer kopen van een topmerk zoals bockman trailers of laat simpelweg uw aanhangwagen naar wens op maat maken. Als u een aanhanger gaat kopen bij Peters bent u verzekerd van kwaliteit en een excellente klantenservice.Als aanhangwagen specialist zijn we toegewijd om u te helpen bij het vinden van de perfecte aanhangwagen. Neem contact met ons op voor een afspraak en bekijk onze uitgebreide voorraad van aanhangwagens."
Adres: Vismeerstraat 10, 5384 VL Heesch
Telefoonnummer: 0412-451066
Stad: Heesch
Route: Vismeerstraat 10
Postcode: 5384 VL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Paardentrailer huren Oss, Vismeerstraat 10 Heesch, Onderhoud aanhangwagen Limburg, Aanhangwagen polyester opbouw, Paardentrailers Limburg, Aanhanger huren peters, Aanhanger huren Oss, Peters Aanhangwagens occasions
Recensies
Nieuwe aanhanger gekocht en zeer snel en keurig afgeleverd. Echt top ben er zeer blij mee en super tevreden over de firma Peters.
Ik was er om een trailer te huren; prima Service, nette prijs, goede spullen. Enige wat ik vervelend vond was dat de gereserveerde trailer niet klaar stond; die stond ergens achteraf op een stapel dus die moest daar eerst afgehaald worden met een heftruck en spullen zoals sjorbanden waren er niet dus het duurde al met al een uur voor ik weg was en ik zat onder tijdsdruk dus dat was vervelend. Daarom niet alle sterren.
Goede vriendelijke service.. Gewoon kei goed adres voor Aanhanger te kopen
Ik moest iets weten over bevestigingsbeugels. Duidelijke info. Helaas hadden ze niet de beugels stropbouten of iets dergelijks. Deze uiteindelijk wel op internet gevonden.!!
Erg vriendelijke verkoper. Mee denkend en prima service en advies.
Nette service, en een goede prijs presatie verhouding .
Grote collectie, voor ieder wat wils.
Bedankt voor de snelle service. In de ochtend een goed gesprek gehad en een akkoord gegeven voor een aanschaf van een nieuwe kipper aanhangwagen. In de middag kon ik hem ophalen. Klantvriendelijk, snelle service.
Enorme collectie aan aanhangers voor elke doelgroep aangepast.
Vriendelijke mensen en snel geholpen. Denken ook met je mee. Ik moest een auto ambulance hebben voor de zaterdag en wist niet zeker of ik het voor sluitingstijd zou redden. Geen probleem. Ik kon hem op maandag ochtend terug brengen voor hetzelfde tarief. Ik heb het wel gehaald maar het tekend de klantenservice.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid